Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
EVO Neo Gyorsulási Versenysorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 03.

Image„Igazi családi nap keretében kerül sor az EVO Neo Gyorsulási Versenysorozat idei utolsó, mindent eldöntő versenyére a Hungaroringen, október 23-án”. – hívta fel figyelmünket a programra Tóth László, a rendezvény egyik fő szervezője, aki elmondta: a Hungaroring célegyenesében Magyarország legerősebb dragsterei és legjobb gyorsulási versenyzői csapnak össze, hogy eldöntsék, kik lesznek a 2008-as MNASZ és MAMS által kiírt Gyorsulási Országos Bajnokság győztesei.

A tét nem kicsi , hiszen a dicsőségen és a bajnoki címen kívül az abszolút bajnok egy közel 1 millió forintos 125 köbcentis Suzuki robogóval gazdagodik a FULL GAS jóvoltából. 

Tóth Lászlótól megtudtuk: Igazi szülinapi hangulatban és felhajtásban lesz része a kilátogatóknak, hiszen az EVO NEO Gyorsulási verseny ezen a napon ünnepli a 12. születésnapját. Ennek apropóján az elmúlt évekhez hasonlóan ez a szezonzáró sem telhet el világrekord kísérlet nélkül. A Rippel testvérek 2 évvel ezelőtti, világrekordja után ezúttal egy igazi meglepetés GUINNESS Világrekordnak lehetnek szemtanúi a Gold Tribünön ülők.

Image
.

A boxutcában kicsik és nagyon egyaránt megtalálhatják a kedvükre való szórakozást. Tuning és luxusautó kiállítás mellett a szezonzáró EVO Neo Gyorsulási Versenyen kerül sor a 2008-as Járműszépségverseny díjátadó gálájára. Hagyományos módon itt kerül átadásra a BOMBA nyereményautója. Az Expressz kamionja idén utoljára várja a jelentkezőket a szimulátor bajnokságra, ahol értékes nyereményeket kapnak a legjobbak. Aki kíváncsi, vagy még többet szeretnének kihozni autójából, az a boxutcában a www.autokerbel.hu szakemberei segítségével lemérheti autója teljesítményét, melyet akár optimalizálhat is a Speed It Up Chiptuning segítségével. A HIPStudio bokszában egy exklúzív fotózás kulisszái mögé lehet majd bepillantani ahol a MISS Balaton szépségverseny döntősei és Magyarország legszebb és leggyorsabb autói fogják játszani a főszerepet.

Az alsó depóban a DCS Szlalom-drift Bajnokságán bárki kipróbálhatja, hogy nem is olyan könnyű dolog a drift. És persze visszatérnek a Drifterek és az IMI Team tagjai, hogy egy minden eddiginél nagyobb show-val kápráztassák el a közönséget.

Image
.

Vár mindenkit a Hungaroring célegyenese Október 23-án a Gyorsulás 12. születésnapjára, számos meglepetés programmal!

A verseny időterve:

10.00: Kapunyitás

10.00-tól: Motoros Gyorsulási Verseny.

10.00-17.00-igtól: DCS Szlalom-Drift Verseny.

13.00: MOTOROS NEVEZÉS ZÁRÁSA!!!

13.20: Motoros döntők

14.30: Autós Gyorsulási Verseny 16.30: Járműszépségverseny Díjátadó Gála és Bomba Nyereményautó átadás

17.00-től: DRIFT SHOW + IMI TEAM SHOW

19.30: AUTÓS NEVEZÉS ÉS GÉPÁTVÉTEL ZÁRÁSA!!!!

19.45: Autós selejtezők vége!

20.00: GUINNESS VILÁGREKORD KÍSÉRLET 20.30: Autós Döntők

22.00: Zárás.

EVO Neo Gyorsulási Verseny : 2008 Október 23. Helyszín: HUNGARORING

Nyitva: 10.00 22.00

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >