Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Kodolányi, a Hangfoglaló
Kodolányi, a Hangfoglaló Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence PR-referens   
2008. október 03.

ImageA Kodolányi János Főiskola fogadóórát tartott a nemrég megrendezett Hangfoglalás Zenei Kiállításon és Szemlén. A Syma Csarnok C31-es standján az érdeklődők három napon át részletesen megismerkedhettek a Művészeti Tanszéken folyó szakmai munkával, a képzés jellegzetességeivel és a felvételi követelményekkel is.

Harmadszor rendezte meg a Magyar Zenei Exportiroda és a Hangszeresek Országos Szövetsége a Hangfoglalás Zenei Kiállítást és Szemlét. Ahogy tavaly, idén is a Syma Sport- és Rendezvénycsarnok volt az esemény központi helyszíne. 8000 négyzetméteren 88 forgalmazó mutatta be a nagyközönségnek a jelen és jövő csúcstechnikáját hol is tart a hang-, a fény-, a színpad- és stúdiótechnika.

Az ingyenes rendezvényen több tízezer hangszert lehetett kipróbálni, fúvóst, ütőst, mindenfajta pengetőst, vonóst és billentyűst egyaránt. A látogatók a zenei képzések kínálatába is betekintést kaphattak, megtudhatták, hol és hogyan is kezdhetnek el zenélni tanulni, vagy ha ezt a hivatást akarják választani, milyen intézményekben nyílik lehetőség diploma szerzésére.

A Kodolányi János Főiskola is képviseltette magát az eseményen, 3 napon keresztül kaphattak az érdeklődők részletes tájékoztatást a C31-es standon a Művészeti Tanszéken folyó munkáról, a felvételi követelményekről. A Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszéke 2007 szeptemberében indította el első évfolyamát Székesfehérváron. A tanszéken folyó képzés célja olyan szakemberek képzése, akik előadóművészi teljesítményükkel gyarapítani és terjeszteni tudják a magyar és az európai zenekultúrát.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >