Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Sikeres Savanyú Emlékkupa Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. június 17.

Image

Sikerrel lezajlott az idén is pünkösdhétfőn tartott 4. SAVANYÚ EMLÉKKUPA, a Videoton szurkolók, azon belül pedig a RED-BLUE DEVILS nyílt horgászversenye.

 

A Palotavárosi tavaknál 44 induló szállt versenybe pünkösdhétfő reggelén. Hosszas szervezkedés után helyére került minden. A szurkoló lányok és a szakácsok is megkezdték a bogrács-ebéd elkészítését – áll a szervezők által küldött összefoglalóban.

„A verseny egykori szurkolótársunknak, Németh „Savanyú” Zoltánnak állít emléket. Öröm volt számunkra, hogy Sava’ családja is részt vett a programon. Köszönet illeti édesanyját, aki egy álló napig sütötte a pogácsát az ebédhez!

Az a megtiszteltetés érte a horgászviadalt, hogy nevezett rajta a 13 éves Bakó Péter is, aki magyar bajnok, korosztályos csapat-világbajnok, illetve tavaly a franciaországi korosztályos horgász-világbajnokság első helyezettje lett. Versenyünkön „csapat” kategóriában indult, pedig egyénileg messze a legtöbb halat ő fogta, több mint 13 kg-ot! Amúgy talán még sohasem volt ilyen sok fogás, ami a Palotavárosi tavak megújult kezelésének is köszönhető. A legnagyobb halat, egy 7.78 kg-os pontyot Schneider Martin fogta.

Köszönjük Székesfehérvár Város, a Fehérvár Médiacentrum, a HOFESZ, a Palota Horgászbolt, Juhász László és a Videoton Baráti Kör, valamint a RED-BLUE DEVILS segítségét, illetve köszönjük mindenkinek, aki segített a lebonyolításban, elindult a versenyen, vagy kilátogatott a rendezvényre. Jövőre a tervek szerint újra a Palotavárosi Tavaknál és újra pünkösdhétfőn tartjuk a Savanyú Kupát.”

A verseny eredményei:

Csapat kategória:

1. Veres-Gáspár csapat - 17.59 kg

2. Bakó Peti Team – 14.93 kg

3. Pötös csapat – 12.47 kg

Egyéni eredmények:

1. Horváth Csaba - 6.62 kg

2. Szekeres Csaba - 4.62 kg

3. Szalók Máté - 4.45 kg

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >