Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow HAT FEHÉRVÁRI ÖTTUSÁZÓ A BŐ EURÓPA-BAJNOKI KERETBEN
HAT FEHÉRVÁRI ÖTTUSÁZÓ A BŐ EURÓPA-BAJNOKI KERETBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2014. június 17.

Image

A Magyar Öttusa Szövetség elnöksége jóváhagyta a júliusi, fehérvári Európa-bajnokságra kijelölt kereteket. A férfiaknál Demeter Bence az egyéni és csapatversenyben is részt vesz, míg Demeter Gergely és Harangozó Bence biztonsági tartalék. A női keretben három fehérvári öttusázó is van, Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara és Slett Emese.
 
 
A férfi csapat Marosi Ádám, kasza Róbert, Demeter Bence összetételben veszi majd fel a versenyt július 10-től a selejtezőkkel kezdődően a riválisokkal. A Volán Fehérvár színeit képviselő Demeter Bence öccse, Gergely is tagja a bő keretnek, akárcsak klubtársuk, Harangozó Bence - utóbbi kettő sérülés, betegség esetén kaphat szerepet.
 

 
A magyarok egyéni indulója az EB-n Tibolya Péter lesz. Igazi fehérvári többség lehet a női csapatban, hiszen Földházi Zsófia betegsége miatt nem indulhat, így mindenképpen Kovács Sarolta lesz az első számú hazai esélyes.
 
Rajta kívül volános csapattársa, Slett Emese és az Alba Öttusa versenyzője, Alekszejev Tamara is indul az Európa-bajnokságon.
 

 
A fővárosi Réti Kamilla egészíti ki a női kontingenst, hogy közülük ki indul majd egyéniben és csapatban, arról később lesz döntés.
 
A válogatott ezen a héten tatán edzőtáborozik, már teljes mértékben az Európa-bajnokság jegyében.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >