Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Oszvald Marika lép fel az ICSKE rendezvényén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 20.
Nagyszabású nyárköszöntő, adományosztó rendezvényt szervez szombaton az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület. A program vendége lesz Oszvald Marika népszerű operett énekes.

 

 

Az ICSKE csaknem háromezer főt gondoz Székesfehérváron, az év folyamán több alkalommal is szervez adományosztással egybekötött jótékonysági rendezvényt.

Június 21-én, szombaton 15.00 órai kezdettel a Felsővárosi Közösségi Házban tartják a nyárköszöntő programot, amely az ICSKE ifjúsági tagozata, a PSF csapat fellépésével kezdődik, majd 15.30 órától Czédulás Felícia énekel a színpadon. 16.00 órától a program díszvendége lesz Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színésznő, operett énekes, érdemes művész, aki körülbelül félórás előadással szórakoztatja a közönséget.

Az ICSKE jótékonysági programjának fővédnökei Róth Péter alpolgármester és dr. Dienesné Fluck Györgyi szociális és idősügyi tanácsnok. Az adományosztás a regisztrált ICSKE tagok számára, előzetes meghívás alapján történik, de a műsort a szervezet gondozottjai közül bárki megtekintheti.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >