Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Viniczai Tibornak hiába fáj - már ellenőrizni tudják! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 03.

Image"Viniczai Tibor üzleti érdekeinek sérülése miatt most vádaskodik, de ettől még a tények tények maradnak." - nyilatkozta Dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető az alpolgármester mai sajtótájékoztatójára reagálva - "Viniczai Tibor 2006-ban is elárulta a jobboldalt, amikor külön indulásával hatalomban tartotta Warvasovszky Tihamért. Viniczai Tibor 2006-ban koalíciós megállapodást kötött az MSZP-s Warvasovszky Tihamérral, tehát tagja az MSZP-SZDSZ-MDF koalíciónak."

Dr. Cser-Palkovics András kifejtette: Viniczai Tibor a mai napig az MSZP-SZDSZ-MDF koalíció alpolgármestere, Warvasovszky Tihamér hű támogatója. Ma sem jelentette be, hogy lemondana az MSZP-től és az SZDSZ-től kapott alpolgármesteri tisztségéről. A választók erre a magatartásra már választ adtak, véleményt formáltak, amikor a 13. számú önkormányzati választókörzetben kiírt időközi választásokon az MDF 3 szavazatot kapott.

Image
Fotó: Temesvári Márta

Viniczai Tibornak hiába fáj, a valódi ellenzék végre ellenőrizni tudja a városvezetést és a városvezetés részeként Viniczai Tibort is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >