Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Belgrádban a Magyar Női Rögbi Válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 23.

Image

Belgrádban, a Rad stadionban vendégszerepelt a Magyar Női Rögbi Válogatott. E verseny az utolsó nemzetközi megmérettetése volt a női rögbi válogatottnak a Vilniusi (06. 28.) Európa Bajnokság előtt.

 

Szerbia - Magyarország 7 - 49 /0-  28.
Ez bizony könnyű mérkőzésnek sikeredett, Fehér Csilla mindjárt az első percben áttörte a Szerb védelmi vonalat 0- 5, még a jutalom rúgást is berúgta 0 - 7. ezt követően Gyolcsos Mária és Kiss Fanni állította kivédhetetlen megoldásával sakk - matt" helyzetbe hozva a Szerb lányokat újabb magyar 5. -2 pont. 0 - 14. Majd egy jól indított gyors passzal Vivienne Kearry (Írországi születésű Magyar játékos) 5 pontos céljának örülhettünk, a jutalom rúgást Fehér Csilla 2 pont berúgta - 0 - 21. A harmadik célt Huszti Katalin a Magyar válogatott csapatkapitánya félpályás elfutását követően 5 pont vitte, Kiss Fanni 2 pontos rúgásával az eredmény 0 - 28 módosult.
Második félidő: A Fáradt Szerb lányok nem érték utol Gyolcsos Máriát, ki a saját 22 méteres vonalától lesprintelte a haza csapat centereit 5 pont, Kiss Fanni jutalom rúgását követően + 2 pont 0 - 35. Végül Huszti Katalin elfutásából 5 pont és Kiss Fanni Rúgását követően 0 - 42 növelte a Magyar csapat az előnyét, azt hitték ezzel vége is a mérkőzésnek, ezt használta ki az ellenfél ügyes elfutásával a jelentős szurkoló tábor öröm ujjongását követően bevitte a becsület célját  7 - 42.
 
 
Magyarország - Bulgária  21 - 12. / 14 - 5.  
A játék hosszú erőfelméréssel, az ellenfél gyengéjének kiismerésével kezdődött, végül az ellenfél tolongás oldalát találta Huszti Katalin a leggyengébbnek ott futott el 5 pont, Fehér Csilla jutalomrúgását követően 7 - 0.
Ezt követően közel azonos erőviszonyok szinte állóháborúvá tették a küzdelmet, amit Gyolcsos Mária áttörése, majd 5 pontos célja követett a jutalom rúgást Kiss Fanni most is berúgott 14 - 0.
A második félidős cserék még nem pörögtek kellőképpen, ezt használta ki a Bolgár válogatott és a gyors szélsőjük 5 pontot szerzett 14 - 5. A 9 pontos magyar előny lehetősége felhozta a Bolgárokat újabb, de most 7 pontot szereztek 14 - 12. két pontra zsugorodott a Magyar csapat előnye. A végeredményt Fehér Csilla újabb 5 pontos céljával és 2 pontos jutalom rúgásával 21 - 12. módosította.
 
 
Magyarország - Belgrád. 49 - 0./ 25 - 0.
Ezen a napon még pályára lépett a Belgrádi válogatott is, ez nem képviselt jelentős erőt a Magyar csapat ellen
A magyar válogatott végig irányította a mérkőzést, nem engedte még célhelyzetbe sem a fővárosi válogatottat, egy új centersor variációval próbálkozott Gyolcsos Mária, Vivien Kearry, Tóth Rebeka és ez bejött.
Pontok: gyolcsos Mária 10, Tóth Rebeka 10, Bata Zsófi 10. Pongrác Dominika 5. Kiss Fanni 5, Huszti Katalin 5, Kiss Fanni 4.
 
 
Magyarország - Mladost Zágráb 50 - 0. /30 0.
 A Horvát főváros csapata nagyon elfáradt a még mindig pörgő magyar lányok pedig sorra vitték a célokat.
A csapat legeredményesebb játékosi Huszti K, Fehér Cs és Gyolcsos M a pálya szélén nézték a mérkőzést.
A Torna végeredménye: I. Magyarország, II. Bulgária, III. Szerbia és végül a két főváros válogatottja IV. Belgrád, V. Mladost Zágráb.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >