Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Fidesz polgármesterjelöltje ismét Cser-Palkovics András
A Fidesz polgármesterjelöltje ismét Cser-Palkovics András Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. június 23.

Image

Róth Péter, a Fidesz székesfehérvári elnöke  sajtóközleményében hozta nyilvánosságra, hogy a Fidesz valamennyi székesfehérvári testülete és döntéshozó fóruma egyöntetűen Cser- Palkovics András személyét tartja alkalmasnak arra, hogy a következő önkormányzati ciklusban is tovább vezesse Székesfehérvárt. Róth Péter szerint a parlamenti választásokon megnyilvánuló nemzeti egység Fehérváron is érzékelhető.
 
 
Négy éve sikerül egységbe kovácsolni Székesfehérvár polgárait, ezt szeretné folytatni a város vezetése a következő években is. Az összefogásnak köszönhetően városunk irigylésre méltó fejlődési pályára állt, és Cser-Palkovics vezetésével Székesfehérvár visszanyerte méltó helyét a magyar városok sorában.
 
 
Róth Péter városi elnök szerint a tavaszi választások során a fehérváriak véleményt mondtak a város vezetéséről is. A Fidesz a támogatást, a többség akaratát tisztelve az önkormányzati munkában is az eddigi politika folytatására készül.
 
Cser-Palkovics András az a személy, aki az elmúlt négy évben bizonyította, hogy képes a várost jó irányba kormányozni, így nem kérdés, hogy a Fidesz az ő vezetésével folytatná városépítő munkáját. Ehhez kérik ismét a fehérvári választók bizalmát és támogatását.
 
Az őszi önkormányzati választáson induló egyéni képviselőjelöltek személye is eldől a közeljövőben, így a Fidesz polgármesterjelöltjének egy egységes, erős csapat élén lesz lehetősége felkészülni a választásra és az újabb önkormányzati ciklusra.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >