Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Bajnokok Ligája és egész napos szórakozás a Fecskeparti Napon
Bajnokok Ligája és egész napos szórakozás a Fecskeparti Napon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 27.

Image

Kispályás futballmeccsekkel és egész napos szórakoztató programokkal, bemutatókkal, koncertekkel, játékos versenyekkel várják a vendégeket a június 28-án, szombaton megrendezésre kerülő Fecskeparti Napon. A városrész hagyományos rendezvénye szomszédünneppel zárul az esti órákban.

 

 

A Fecskeparti Nap szombaton 8.00 órakor, a helyi focipályán kispályás „Bajnokok Ligája” mérkőzéssel kezdődik, melyre 4+1 fős csapatok jelentkezhetnek még ezen a héten. Délelőtt kézműves foglalkozásokat rendeznek, többek között buszmegállót festenek, majd bemutatót tart Dr. Berkényi Tamás, a Vadmadárkórház vezetője és az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány. Körülbelül 13.30 órakor közös ebédre invitálják a résztvevőket.

 


 

14.00 órától zumbával, öregfiúk labdarúgó mérkőzésével, valamint aszfalt-, sor- és családi váltóversennyel folytatódik a Fecskeparti Nap, majd 17.00 órától műsort ad a MegaDance Táncstúdió Rovó Tamás, a Vörösmarty Színház koreográfusa vezetésével. 18.00 órától a Reverb Band szórakoztatja a közönséget, majd a tombolasorsolás után szomszédünneppel, egymás közös megvendégelésével, karaoke-val, zenével és tánccal ér véget az egész napos rendezvény.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >