Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A klub válasza a szurkolók nyílt levelére
A klub válasza a szurkolók nyílt levelére Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 04.

ImageKedves Szurkolók! A 2008. október 1-én kézhez kapott nyílt levelükre az alábbiakban, a következőkkel reagál az FC Fehérvár. Nem tudni, vajon hogyan kapott szárnyra az a téves információ, mely szerint az FCF II csapata első mérkőzését a legjobb nyolc közé jutásért Siófokon játszotta volna. Valójában a Magyar Kupa Versenybizottság elnöke a sorsolás megkezdése előtt tájékoztatta a klubokat, hogy nem azonos osztályú csapatok mérkőzése esetén az első összecsapást az alacsonyabb osztálybeli együttes otthonában rendezik.

Ennek megfelelően pályaválasztó az FCF II a jövő héten. Kifogások érték a klubot azért is, mert nem a Sóstói Stadionban, hanem Felcsúton játszanak Csucsánszky Zoltán tanítványai. Nos, ha belegondolunk abba, hogy a csapat legutóbbi kupamérkőzését teljes érdektelenség mellett játszotta a Sóstói stadionban, továbbá figyelemmel vagyunk arra, hogy fiataljaink a felkészülés során hozzászoktak a felcsúti pálya, az átlagosnál kisebb méreteihez, úgy gondoljuk, hogy a helyszínválasztással több esélyt biztosítunk számukra az NB I-es ellenféllel szemben. Természetesen nem kell aggódniuk azoknak a szurkolóknak, akik U-19-es csapatunkat látni szeretnék, hiszen valamennyi hazai bajnoki mérkőzésüket a Sóstói stadionban játsszák. Felmerült a kettős mérkőzés rendezésének igénye is. Túl azon, hogy a két mérkőzés között egy óra szünetet kell tartani a játéktér rendbehozatala és a bemelegítések miatt, ez ellen szól az is, hogy a pálya megfelelő állapota a bizonytalan időjárás miatt nem garantálható.

Ami a szurkolói ankétok gyakoriságát illeti nem áll szándékunkban azokat sűrűbben tartani, mint ahogy abban eredetileg a Baráti Körrel megállapodtunk. Természetesen szezon közben is történhetnek fontos dolgok, mint például az edzőváltás, vagy az MLSZ-nek a klubbal szemben hozott fegyelmi büntetése szurkolói magatartás miatt, de ezeket bizonyos idő távlatában, a tapasztalatokat feldolgozva a bajnokság szünetében reálisabban értékelhetjük ki.

Az MLSZ mai tájékoztatása szerint első csapatunk a DVSC-TEVA elleni kupamérkőzését a televízió közvetíti, a kezdési idő így 20,45 óra. Kérjük a szurkolóinkat, buzdításukkal a helyszínen segítsék csapatunkat, hogy a Magyar Kupában tovább léphessünk.

Berzi Sándor / FC Fehérvár, ügyvezető igazgató

                                                             

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >