Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Aligai nyári programáradat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. június 25.

Image

A retró-feelinges szálláslehetőségekről és idei újításokról már beszámoltunk a Balaton egyik legkülönlegesebb üdülőkomplexuma, a Club Aliga kapcsán, most a nyári programokat tesszük górcső alá. A rendszeres, napi lehetőségeken túl júliusban és augusztusban lesznek 1-2 hetente visszatérő családi, gyermek- és felnőtt programok, sportversenyek és egyéb remek kikapcsolódást nyújtó események.
 
 
Nézzük a mindennapos, általános programtervet: 10-11 óra között reggeli torna a napozó stégnél, 11-13 óra között Kreatív Manóvár Játszóház, közben 11:30 -tól 12:00 -ig koktéljáték gyerekeknek és felnőtteknek.
 
Délután 3-tól 6-ig némi sportolás (strandröpi, tollas, foci, vízi torna, családi vetélkedők), közben 16-19 óra között újabb játszóházas program a kisebbeknek. 20:00-tól 22:00 -ig változatos esti programok (Activity Party, Twister, Ping-pong Verseny, Csocsó Bajnokság, Mini Disco, Karaoke, Póker) vár azokra akik a Club Aliga vendégei.
 
A napi menűn kívül a következő szezonális eseményekre érdemes fókuszálni: június 28.-án, július 12.-én és 19.-én, valamint augusztus 9. -én és 16.-án Retró Party Dj Palotás és Albrecht közreműködésével, július 5.-én Aligai Mesés Nap - Aligai Cirkuszi Mókázások, július 12.-én Aligai Mesés Nap - FittAliga - Balatoni Sportos Nap, július 18-20.-án IX. ÜGYVÉD KUPA Nagyhajós vitorlásverseny, július 26.-án, augusztus 2.-án és 9.-én ismét Aligai Mesés Nap esedékes az apróságok örömére.
 
Augusztus 2.-án kerül megrendezésre a Girls and mathematics: Beach Club Beach 2014 , 9.-én pedig egy újabb rangos megmérettetés, a VII. Club Aliga Kupa nagyhajós vitorlásverseny.
 
A nyár utolsó nagy aligai durranása az augusztus 18 és 21. közötti B.my.Lake elektronikus zenei fesztivál lesz, amelyre már előzetesen hatalmas az érdeklődés, így érdemes minél előbb szállást foglalni ( Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , tel: +36 88 573 230) és egyéb lehetőségekről tájékozódni a www.clubaliga.hu weboldalon.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >