Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: Horváth van, ki jön még?
Vidi: Horváth van, ki jön még? Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. június 27.

Image

A Videoton csapatánál folytatja pályafutását az Újpest és a Mezőkövesd volt kapusa, Horváth Tamás - közölte a klub saját weboldalán. A válogatottnál is számításba vett 27 éves hálóőr hosszútávra tervez Fehérváron, bár azt nem jelentették be, ez mit is jelent, milyen időtartamra szóló szerződést kötött a piros-kékekkel Horváth, aki így már biztosan nem követi az NB II-be a kiesett kövesdieket.
 
 
A 190 centis, 27 éves hálóőr kilenc évig játszott az Újpestben, az elmúlt szezont pedig Mezőkövesden töltötte, ahol 21 meccsen jutott szóhoz. Bár csapata sok gólt kapott és kiesett, ez nem a kapus sara volt, sőt, a válogatott keretébe is meghívót kapott tavasszal.
 
"Ha egy Magyarországon futballozó játékost megkeres a Videoton FC, azt hiszem, óriási örömmel tölti el, én is így voltam ezzel. Egy nagy lehetőségekkel bíró klubhoz csatlakozhatok, ami minden évben a bajnoki címért és a nemzetközi szereplésért küzd, valamint de évek óta a magyar foci meghatározó szereplője. Mindent meg fogok tenni, hogy a kezdőcsapatba kerüljek" - nyilatkozta honlapunknak Horváth Tamás.
 

 
"Szeretnénk egy gerincet kialakítani a csapatnak, Tamás már ebbe a koncepcióba illeszkedik, remélem, hogy hosszú távra megoldást jelent majd a Vidi kapujában. Fiatal mégis rutinos, ambiciózus játékos, aki nagy hasznára lehet a jövő csapatának" - mondta Burcsa Győző klubigazgató.
 
Horváth Tamás már együtt edz a csapattal és természetesen utazik a szombaton kezdődő ausztriai edzőtáborba is, ahol több felkészülési mérkőzésen, így a Paris SG elleni, július 12-én esedékes összecsapáson is bizonyíthatja szerződtetése helyességét.
 
Horváthon kívül más számottevő igazolása -a kölcsönből visszatérőkön kívül- eddig nincs a Vidinek. Kérdés, mikor lesz? És kik? Lassan minden épkézláb hazai labdarúgó elkél a piacon, aki pedig nem, annak élő szerződése van. A használható külföldiek tekintetében hasonló a helyzet. 2 hete Burcsa Győző klubigazgató az egyik tv-műsorban azt nyilatkozta, hogy a keret 2-3 héten belül kialalkul, s több igazolást is terveznek addig.
 
Ezek után már nagyon keményen a tettek mezejére kell lépni, mert azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy a jelenlegi kerettel a Videoton bajnokesélyes lehet.
 
Várjuk az újabb bejelentéseket! Alighanem a szurkolók méginkább...
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >