Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ismét öt gólos vereség az SC-től Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 04.

ImageAz SC Csíkszeredától a székesfehérvári 0-5 után ezúttal 8-3-ra kapott ki Kóger István gárdája. Az idegenbeli mérkőzésen góljainkat Tóth Adrián, Fekti Bálint és Maklári Erik szerezték. - A mérkőzés, mondhatni, már az első harmadban eldőlt, de ha egy csapat egyetlen perc leforgása alatt kap három gólt, akkor nem is lehet csodálkozni, hogy az ellenfél nem áll meg nyolcig… Márpedig Csíkszeredában ez történt, 03.58-nál Moldován Erik, 04.44-nél Wallenberg, majd 05.01-nél Ramstedt volt eredményes.

Mindössze 23 másodperc kellett a folytatásban a negyedik hazai találathoz, Bíró Tamás Áron volt eredményes, de ezután a Volán is mutatott valamit. Előbb Tóth Adrián, majd Fekti Bálint góljának örülhettek a vendégek, de az exfehérvári Sándor Szilárd gondoskodott arról, hogy ne nyerje meg a középső harmadot az Alba.

A záró játékrészben Wallenberg kétszer is mattolta a vendégek védelmét, s Papp Szabolcs gólja után már 8-2 volt az állás. A végeredményt Maklári Erik alakította ki, Rajz Attila átadását váltotta gólra öt perccel a vége előtt.

SC CSÍKSZEREDA – ALBA VOLÁN 8-3 (3-0, 2-2, 3-1)

Csíkszereda, 400 néző. Vezette: TOPARCEANU COSMIN, GERGELY LEHEL (CSOMORTANI ZSOLT, REDAI BOTOND)

SC CSÍKSZEREDA: Andersson (kapus) – Wallenberg, Sprencz, Poznik, Péter, Szőcs, Moldován, Ramstedt, Elekes, János, Bíró, Papp, Antal I., Zsók, Sándor Sz., Zerkula, Filip. Vezetőedző: Stefan Lundh.

ALBA VOLÁN: Becze, Bálizs (kapusok) – Mereti, Balogh B., Ozsváth, Bedő, Hajós, Fekti, Somos, Rajz A., Farkas, Tóth A., Bíró, Barabás, Dósa, Maklári, Vörös, Szűcs, Feil, Németh. Vezetőedző: Kóger István.

Kiállítások: 8 perc ill. 10 perc

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >