Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow EGYSÉGES MOBILPARKOLÁSI RENDSZER FEHÉRVÁRON IS
EGYSÉGES MOBILPARKOLÁSI RENDSZER FEHÉRVÁRON IS Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2014. július 01.

Image

A három mobilszolgáltatón keresztül továbbra is elérhető lesz a népszerű, mobilegyenleg terhére történő, SMS- és telefonhívás alapú, úgynevezett ad hoc mobilparkolás, azonban a három mobilszolgáltató közös behívószáma 810-ről 763-ra változik. Székesfehérváron hétfőn üzemzárás után mind a 63 parkoló automatán kicserélik a Városgondnokság parkolási csoportjának munkatársai a telefonszámokat. Az eddigi 75 forintos tranzakciós díj helyett 50 forintra csökken a mobil parkolás díja.
 
 
Márkus Tibor Székesfehérvár Városgondnoksága Parkolási Csoportjának vezetője elmondta, hogy felkészültek a változásra és a parkolási rendszer zökkenőmentes átállítására. Felhívta arra is a figyelmet, hogy az okostelefonokra ingyenesen letölthető parkoló alkalmazás is letölthető, melyet a Nemzeti Mobilfizetési Zrt fejlesztett.
 

 
Július 1-től az a mobilparkoló autós, aki a 810-es számon kívánja elindítani parkolását, SMS-t kap, amelyben értesül róla, hogy ezen a számon mobilparkolási szolgáltatás nem elérhető, valamint arról, hogy ad-hoc mobilparkolását a 06 20/30/70 763 XXXX (változatlan parkolási zóna szám, ami Székesfehérváron 8011, 8012 és 8013) számon indíthatja el.
 
A változás csak az önkormányzati közterületi mobilparkolás esetén érvényes, magánterületeken, bevásárlóközpontok parkolóiban, illetve egyéb létesítmények parkolóiban a mobilparkolási rend nem változik.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >