Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow HÚROKKAL ÉS HANGOKKAL INDUL A HARMONIA ALBENSIS JÚLIUS 3-ÁN
HÚROKKAL ÉS HANGOKKAL INDUL A HARMONIA ALBENSIS JÚLIUS 3-ÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 02.

Image

Húrokkal és hangokkal nyílik a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat: július 3-án a Szent István Bazilikában Vigh Andrea hárfaművész és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertezik, de fiatal operaénekesek és fehérvári vegyeskarok is fellépnek az esten. Az est első felében Albrechtsberger: C-dúr hárfaversenye csendül fel, majd négy fiatal énekművész lép fel Haydn Nelson-miséjével.
 
 
2014-ben tizenegyedik alkalommal várja a komolyzene szerelmeseit a Harmonia Albensis.
 
Az első koncert július 3-án lesz. Az est első felében a Liszt Ferenc-díjas Vigh Andrea hárfaművész és az Alba Regia Szimfonikus Zenekarközösen szólaltatja meg Albrechtsberger: C-dúr hárfaversenyét. Ezután négy fiatal énekművész, Nász Renáta (szoprán), Vincze Klára (alt), Dékán Jenő (tenor) és Kiss András (basszus) lép fel a zenekarral Haydn Nelson-miséjével.
 

 
A koncerten közreműködik az Alba Regia Vegyeskar és a Primavera Vegyeskar is. Az érdeklődők a Harmonia Albensis öt koncertjét legkedvezőbb árban bérlettel látogathatják, de lehetőség van arra is, hogy az estekre külön jegyeket váltsanak.
 
Jegyértékesítés és információ a Vörösmarty Színház jegyirodájában, a Városház téri jegyértékesítő pavilonban, az Alba Plaza Jegyirodájában és online.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >