Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow "Jó arc-(kud)arc?"
"Jó arc-(kud)arc?" Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 07.

Image

„Jó arc – (kud) arc” címmel egy hetes tábor jellegű workshop, - avagy alkotóműhely- indul általános iskolás felső tagozatosnak a Fő utcai Igézőben. A július 14-én, hétfőn kezdődő és péntekig tartó önfejlesztő kurzusok azt mutatják meg a fiataloknak, hogyan válhatnak „jó arcokká”, és hogyan kerülhetik el a kudarcokat. A táborra július 10-ig várják a jelentkezéseket.

 

Egy hetes önfejlesztő programot szerveznek általános iskolások részére az Igézőben. A „Jó arc – (kud) arc” című foglalkozásokon a gyerekek játékos módszerekkel ismerhetik meg és találják meg jobban önmagukat, valamint megtanulják a környezet, és benne önmaguk tudatos észlelését, megfigyelését. A foglalkozásokon a tizenéves korosztály nehezen kezelhető problémáira keresnek megoldásokat úgy, hogy mindenki képes legyen természetesen vállalni önmagát.

 

 


 

Az útkeresés során az „újratervezés” inspirációvá válik majd számukra. Az elvárásokról és megfelelésekről szóló korai kamasz/tini időszakban gyakran küzdenek a diákok az „ész és érzelem válaszai” közötti választások nehézségeivel, a mérlegelés szempontjainak kiválasztásával. Az alkotóműhely játékai a résztvevők életéből vett minta-analógiák alapján a nonverbális kommunikációt és improvizációt, és döntésképességet segítik. Ennek eredményeként az alkotó gyerekek élményekben gazdag és felszabadult, vidám napokat tölthetnek el együtt.  

Az alkotóműhely (workshop) 2014. július 14-én hétfőtől július 18-án péntekig tart. A foglalkozásokat F. Péter Heidi drámapedagógus vezeti. A jelentkezéseket 2014. július 10-ig várják e-mailben az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  címen, illetve Fekete Peter Heidinél a +36 70 514 97 09 telefonszámon.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >