Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Japánokat igazolt az FKC
Japánokat igazolt az FKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. július 08.

Image

Két japán és egy magyar játékost igazolt a következő szezonra a Fehérvár KC NB I-es női kézilabda csapata. Az új tréner, Bakó Botond a balszélső Tanabe és az irányító Isitate, valamint a jobbszélső Csáki Viktória -továbbá néhány, még nem realizált reménybeli hazai erősítés- segítségével célozhatja meg a legjobb 4 közé jutást a bajnokságban.
 
 
Az FKC új edzője, s három fentebb említett játékosa a médiának is bemutatkoztak egy sajtótájékoztató keretein belül, ahol elhangzott, hogy a fehérvári együttes a tavalyi szezonban hullámzó teljesítményt produkált, így nem tudta minden tervét teljesíteni. A következő szezonban a bajnokságban már szeretne a dobogóért harcolni a "Bakó-leányság", ami a Győr-Ferencváros-Érd hármas erősségét tekintve nem lesz könnyű feladat.
 
Előbbi két csapat kiemelkedik a mezőnyből, de az érdi alakulatnak is erősebb állománya van a fehérvárinál, ráadásul a legutóbbi idény kellemes meglepetése, a Dunaújváros sem lesz gyengébb és a Siófok is erősödni látszik.
 

 
Bakó Botond elmondta: tetszett neki az FKC vezetőinek terve, amit megvalósíthatónak is tart, így elfogadta az invitálást. Hozzátette, kulcsfontosságú, hogy Emberovics Mírát, aki a tavasszal súlyos térdsérülést szenvedett és valószínűleg még fél évig harcképtelen lesz, megfelelően tudják pótolni.
 
A két japán játékos szerződtetése elég meredek húzásnak tűnik, hiszen a magyar kézilabdázás klasszisokkal jobb az ázsiai országénál, ráadásul Csáki sem éppen egy kifejezett hazai klasszis -bár nem rossz játékos-, így elmondható, hogy további erősítések nélkül nem tűnik reálisnak az FKC legjobb 4 közé kerülése.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >