Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: döntetlen a Jabloneccel
Vidi: döntetlen a Jabloneccel Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. július 10.

Image

Második felkészülési mérkőzését is lejátszotta ausztriai edzőtáborozása során a Videoton labdarúgó csapata. A fehérvári alakulat a csehek egyik élgárdája, a Jablonec ellen lépett pályára Stainach-ban és végzett 1-1 -es döntetlenre. A piros-kékek gólját az új horvát szerzemény, Trebotic szerezte a meccs elején, míg a csehek részéről Dolezal talált be a hajrában.
 
 
Jól kezdte a meccset a Vidi, a 4. percben Szolnoki hatalmas bedobását fejjel csúsztatta meg a rejtélyesen csak Nemanja C.-nek nevezett próbajátékos, majd az így elé kerülő labdát Trebotic fantasztikus mozdulattal ollózta 15 méterről a csehek kapujába.
 
A folytatásban a zöld-fehérben futballozó FK Baumit Jablonec birtokolta többet a labdát, azonban gólhelyzetet nem sikerült kialakítania. Egészen a 72. percig, amikor egy szélről beívelt labdát Dolezal fejelt a kapuba, kialakítva az igazságosnak mondható végeredményt.
 

 
A meccs után a Videoton hazaindult az edzőtáborból, ám szombaton visszatér Ausztriába, ugyanis 17 órakor a nagy hírű francia bajnokkal, a PSG-vel játszik felkészülési derbit.
 
Kérdéses, hogy a sok sztár közül pályára lép-e valaki, mivel a vb-ről visszatérő játékosok még vélhetően pihenőjüket töltik. Talán a világbajnokságról lemaradó Ibrahimovic ott lehet a pályán, bár a svéd klasszis több meccsen is feltűnt a lelátón nézőként a brazíliai vb-n, így kérdés, visszatért-e már klubjához, avagy csak a világesemény után kell jelentkeznie Laurent Blanc vezetőedzőnél.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >