Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow DIPLOMAMENTÉS NYELVVIZSGÁVAL
DIPLOMAMENTÉS NYELVVIZSGÁVAL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 11.

Image

Július 14.-étől lehet jelentkezni a diplomamentő programra azoknak, akiknek megvan az államvizsgájuk, de nyelvvizsga hiányában nem kaptak diplomát. A program keretében ingyenes nyelvtanfolyamon vehetnek részt, A nyelvvizsgára felkészítő ingyenes tanfolyamokra azok jelentkezhetnek majd, akik már letették az államvizsgát, nincsen hallgatói jogviszonyuk, a diplomájukat viszont nyelvvizsga hiányában még nem vehették át.
 
 
A programban részt vevők fejenként legfeljebb 300 ezer forint támogatást kapnak a kormánytól, amelyet német, francia és angol felkészítő tanfolyamokra fordíthatnak.
 
A vizsgadíjakat a támogatás nem fedezi, az álláskeresők részére viszont 90 százalékos útiköltség-támogatást is biztosítanak. A munkanélkülieket és az első diplomájuk megszerzése előtt állókat az elbírálásnál is előnyben részesítik.
 

 
A jelentkezés feltétele, hogy a résztvevők legkésőbb 2015. december 31-ig B2 szintű, középfokú, államilag elismert nyelvvizsgát tesznek, majd átveszik a diplomájukat, és ezt 2016. február 28-ig igazolják is.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >