Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow FC Fehérvár - Paks: 4-1
FC Fehérvár - Paks: 4-1 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 05.

Image4-1-re győzött az FC Fehérvár a magyar labdarúgó bajnokság 10. fordulójában. A mérkőzésen a vendégek szereztek vezetést, a Videoton azonban összeszedte magát és jó játékkal, szép gólokkal magabiztosan tartotta otthon a 3 pontot. - A 7. percben a vendég csapat szerzte meg a vezetést. Kiss Tamás lőtte ki Sebők kapujának jobb felső sarkát, miután Koller labdaveszéséből Sipeki indította a paksiak tizesét. Nem úgy kezdődött tehát a találkozó, ahogy azt az 1500 fehérvári szurkoló szerette volna.

A továbbiakban viszont erősödött a fehérvári nyomás és ez főleg szögletekben mutatkozott meg. Az 5. sarokrúgást Farkas Balázs végezte el a baloldalról és a beadást Vujovics fejelte 7 méterről Kovács kapujába. Az első félidőben több gól nem esett, 1-1-el vonultak az öltözőbe a csapatok. A második játékrész első 10 perce egyértelműen a Paksé volt, de hiába birtokolták a labdát, komoly gólhelyzetet nem tudtak kialakítani.

 A 62. percben ismét a hazai drukkerek örülhettek: Sitku ollózta be 3 méterről a nemrég beállt Pavlicic kapufáról kipattanó lövését.2-1 az FC Fehérvárnak. 3 perccel később megduplázta előnyét a Vidi méghozza Vujovic révén, aki szintén kétszeresére növelte góljainak számát. A 4-1-es végeredményt a 87.percben pályára lápő Kulcsár Tamás állította be a 93.percben, miután higgadtan lőtt a kapu jobb oldalába, 16 méterről, Pavlicic passzát követően.

Összeségében elmondható, hogy az FC Fehérvár megérdemelten lett 3 ponttal gazdagabb és a 4-1-es végeredmény hűen tükrözi a játékot!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >