Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ideiglenes korlát a Városháza előtt
Ideiglenes korlát a Városháza előtt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. július 25.

Image

Ideiglenes korlátot helyeznek el a Városháza előtti emelvényen. A munkálatokra azért volt szükség, mert az elmúlt napokban ismét kidőlt néhány lánckorlátot tartó kőoszlop.

 

 

A Városház téren jó ideje kordonnal vették körül a Polgármesteri Hivatal előtti emelvény lánckorlátját, amelyet a tavalyi évben ismeretlenek megrongáltak. Akkor sikerült visszaállítani a két kidőlt oszlopot, ám tegnap sajnálatos módon - a korábbi esethez hasonlóan – ismét kidőlt néhány kőoszlop.

 


 

A balesetveszélyes állapot újbóli kialakulásának megelőzése érdekében Székesfehérvár jegyzője azonnal intézkedett, és ennek köszönhetően a Városgondnokság elszállította a balesetveszélyes oszlopokat és a sérült korlátelemeket.  

Tekintettel arra, hogy a Városház tér a közeljövőben több rendezvénynek is otthont ad, az épen maradt korlátelemeket is ki kell emelni. A közlekedők biztonsága érdekében a szakemberek az oszlopok és a lánckorlát helyére a funkciónak, valamint az esztétikai szempontoknak is maradéktalanul megfelelő, egységes látványt nyújtó korlátelemeket helyeznek el ideiglenes jelleggel. A munkálatok várhatóan péntek délutánig tartanak.

 


 

Mivel az „Új Belváros – Várkörút rehabilitációja” című pályázatban szerepel többek között a Városháza előtti pódium és a lánckorlát felújítása, így a későbbiekben a terület eredeti állapotának helyreállítása is feladat lesz. Éppen ezért az elszállított korlátoszlopok és láncelemek megfelelő tárolásáról is gondoskodik a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft..

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >