Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Újabb zenei csemegék Székesfehérváron
Újabb zenei csemegék Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. július 25.

Image

Ismét minőségi kikapcsolódást ígérő programokat kínálnak a zenekedvelő közönségnek ezen a héten Székesfehérváron. Folytatódik a Harmonia Albensis és a KultúrKorzó, a Városházán csángó zenés est lesz Nyisztor Ilonával és tanítványaival, az Öreghegyi Közösségi Házban pedig „Nyáresti Vigalom” címmel rendeznek programot ismert művészek közreműködésével.

 

Újabb állomásához érkezik a Harmonia Albensis, melyet idén tizenegyedik alkalommal rendeznek meg Székesfehérváron. Július 24-én, csütörtökön 18.00 órakor a Savaria Barokk Zenekar lépett fel a „Barokk kalandok” című előadás keretében a Ciszterci templomban.

Folytatódik a KultúrKorzó is. Július 25-én, pénteken 20.00 órától a Musicolore énekegyüttes szerepel a Nemzeti Emlékhelyen, 26-án szombaton 20.00 órától a Szalay Gábor Triót hallhatja a közönség a Városház téren, majd 21.30-tól ismét DJ programmal ér véget a KultúrKorzó a Hotel Magyar Király előtt.

Július 23-án, szerdán 18.00 órától a világszerte híres csángó népdalénekes, Nyisztor Ilona lépett fel tanítványaival együtt a Városháza Dísztermében. A moldvai Pusztinából érkező művész és a gyerekek feledhetetlen népzenés esttel örvendezteték meg a közönséget.

A Nyáresti Vigalom keretében – amely július 25-én, pénteken 20.00 órakor kezdődik az Öreghegyi Közösségi Házban – Buch Tibor, Koós Réka és Füredi Nikolett lép színpadra. Az ismert művészek operett és musical-összeállítással várják a fehérváriakat és minden kedves érdeklődőt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >