Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Koronás Park megnyitó
Koronás Park megnyitó Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 25.

Image

Vadonatúj történelmi játszóparkunkban a legkisebbek és a legnagyobbak is kipróbálhatják a legősibb és a legújabb játékokat. A romantikus Rózsaliget és a csodálatos Csónakázó tó szomszédságában, közel kéthektáros fás, ligetes területen várja a kis királyfiakat és királylányokat ez a vidám park a régi Vidámpark területén.

 

Több mint félszáz fa játékeszköz csábít játékra hét játéktéren, köztük a játszófaluban, a fűszerek labirintusában, a várban, vagy a koronázó dombon. A történelmi játszóparkban az egykori koronázóváros múltjába is bepillanthatnak a látogatók. A parkon interaktív feladatok vezetnek végig, melyek okostelefonnal és hagyományosan is elérhetők. A központi épületben választható programok között kinect játéksarok, középkort idéző programok, kosztümös bemutatók és előadások kínálnak számtalan élményt.
 

 
A Koronás Park július 25-én délután 4 órakor megnyitja kapuit!
 
Ünnepélyes megnyitóval várjuk a családokat és minden játszani vágyót! A park bejárata előtt óriásbábok és a székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar fogadja az érkezőket. A szalagot dr. Cser-Palkovics András polgármester vágja át, ezután a gyerekek végre birtokba vehetik a játszóeszközöket, de a megnyitó alkalmából további programokkal is kedveskedünk nekik:
16:30; 18.30 Kákics Együttes gyerekkoncertje
17:30; 19.00 Élő Képes Krónika a Szabad Színház előadásában (a város legendáinak vidám, interaktív feldolgozása amatőr színészekkel a középkori vásári komédia műfajában)
16.00- 20.00 között Középkori Kaszinó - autentikus középkori táblás kártya-, és kockajátékok jelmezes játékmesterekkel
 

 
A Koronás Parkba fejlesztett vadonatúj interaktív informatikai játékok is kipróbálásra várnak:
Kinect játéksarok - virtuális koronázás és harc Fehérvár visszafoglalásáért
Titkok parkja - QR kód alapú okostelefonos kalandjáték
 
Animátoraink készen állnak a gyerekek szórakoztatására kézműves foglalkozásokkal és játszóházzal! Kalandra fel a megnyitón, és utána egész évben! A parkba a belépés ingyenes!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >