Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Súlyos balesetek a 7-es számú főúton
Súlyos balesetek a 7-es számú főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 28.

Image

Tegnap a reggeli és a délelőtti órákban egy-egy súlyos baleset történt a 7-es úton Fejér megyében. Az elsőnél egy személyautó letért az útról és fának csapódott Polgárdi és Lepsény között, a 91-es kilométernél. A második esemény során Baracskánál, a 35-ös kilométernél személyautó és motorkerékpár ütközött.
 
 
A Polgárdi és Lepsény között történt balesethez a Fejér megyei műveleti szolgálat, valamint a siófoki hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók egy-egy gépjárműve vonult. Az autóban csak a sofőr tartózkodott, aki beszorult a roncsba. Elsőként a polgárdi tűzoltók értek a helyszínre, akik hidraulikus mentőszerszámokkal azonnal megkezdték a kimentését.
 
Időközben a siófoki egység is kiérkezett, akik további mentőszerszámokkal siettek a bajbajutott segítségére. A beavatkozást a megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította, a fiatal férfit súlyos sérülésekkel a székesfehérvári Szent György Kórházba szállították a mentők.
 
A Baracska térségében bekövetkezett eseményhez szintén vonult a megyei műveleti szolgálat, továbbá a váli önkormányzati tűzoltók is riasztást kaptak. A gépkocsi vezetőjét könnyű sérülésekkel Székesfehérvárra szállították, a motoros viszont súlyosan megsérült, érte mentőhelikopter érkezett.
 
A váli tűzoltók áramtalanították a járműveket és a súlyos sérült helyszínen történő mozgatásához nyújtottak segítséget.
 
< Előző   Következő >