Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow FKC: felkészülés, válogatottak
FKC: felkészülés, válogatottak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. július 31.
Zajlik az élet a Köfém csarnokban: már két tesztmérkőzésen túl van a szeptemberben kezdődő NB I-es szezonra készülő székesfehérvári női kézilabda csapat. Az új edzővel dolgozó és új játékosokkal felálló FKC az Érd elleni múlt heti győzelmet követően 24-22 -re kikapott a Váctól, miközben az együttesből négyen is meghívást kaptak a magyar válogatott kereteibe.
 
 
A váci mérkőzésen Hajduch Csenge bizonyult a legeredményesebbnek Bakó Botond vezetőedző alakulatában, Ishitate és Lackovic egyaránt 3 találattal fejezte be az összecsapást, amelyen már Horváth Bernadett játékára fókuszálva ott ült a lelátón Németh András szövetségi kapitány, aki a ferencvárosi Mészáros Rea sérülése okán került képbe a rutinos szakembernél.
 
Elégedett lehetett a látottakkal, mert a találkozón 2 gólt szerző fehérvári beállót behívta keretébe, amely csütörtöktől a jövő hétvégi, kecskeméti felkészülési tornára hangol majd. Horváth mellett a kapus Kiss Éva és a szintén beálló Mayer Szabina készülhet majd a legjobbakkal, míg a kecskeméti megmérettetésen ugyancsak pályára lépő B-válogatottban az irányító-átlövő Tilinger Tamara bizonyíthatja, hogy lehet rá számítania nemzeti csapatban.
 
A Hírös-város tornáján a mieink ellenfele lesz még a román és az angolai válogatott is. Augusztus 8-án pénteken a két magyar csapat egymás ellen játszik, majd másnap jön az Angola, a zárónapon, vasárnap pedig a románok elleni derbi. Utóbbi kettőt a Duna, illetve az M1 televíziók közvetítik.
 
A Fehérvár KC a négy válogatottat nélkülözve Siófokon lép pályára legközelebb, mégpedig pénteken, augusztus elsején 17 órakor, majd következik egy újabb meccs az Érd ellen, idegenben augusztus 5-én kedden 17 órakor.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >