Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Club Aliga: új kedvezmények! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. július 31.

Image

A régi szlogen szerint a jó bornak nem kell cégér. Ebből kiindulva a jó szálláshelynek sem, mi azonban ennek ellenére szeretnénk ráirányítani a figyelmet a Club Aligának, a Balaton egyik legegyedibb, pihenésre, nyaralásra, strandolásra leginkább alkalmas üdülőkomplexumának mindenki számára kedvező áraira, akcióira.

 

 

Elő- és utószezonban folyamatosak a kedvezmények, de még főszezonban -a hétközi időszakban- is ajánlanak olyan csomagokat, amelyek páratlanok a magyar tengernél, főleg vízparton, a nagy forróságban is hűsító árnyékot biztosító zöld környezetben. A hab a kávén: találni itt olyan szálláshelyet, ahol -képünk ott készült- a naplemente is gyönyörű...

Az egykor kiváltságos "nagy vezéreink" pihenőhelyeként funkciónáló igazi retró-paradicsom hangulatában és részben látképében is visszaidézi a korabeli pártüdülő hangulatát, amely ötvöződik a mai kor minden igényt kielégítő szolgáltatásaival. Kényelmes, tágas fekhelyekkel, s nosztalgikus hangulatot árasztó egyéb bútorokkal felszerelt, mindenféle méretben megtalálható szobák és apartmanok szolgálják a gondtalan pihenést a nyári időszakban arborétumnak megfelelő környezetben, közvetlenül a vízparton, tágas stranddal és mindenféle korosztálynak szóló kiváló programokkal. Ami pedig kifejezetten nagy érték és -sajnos- másutt nem általános: a személyzet kedves, segítőkész.

A Club Aliga marketing igazgatója, Bölöni Péter az alábbi kedvezményekre hívta fel figyelmünket:

Most standard kategóriában kedvezményes komfort kategóriás áron élvezheti bárki a balatoni nyarat hétköznaponként a Club Aligában! Csomagár: 2 fő részére 2 éjszakára: 7.500,- Ft/fő/éjszaka. A csomag vasárnaptól péntekig minimum 2 éjszakára foglalható. A csomagár tartalmazza az áfát, büféreggelit, zárt parkoló és a strand használatát! Az üdülőhelyi díj: 330 Ft / éj / fő 18 év feletti személyek részére.

További információk a http://balatoni-szallas.clubaliga.hu/arak#akcio linken olvashatók, de a Club Aliga munkatársai készséggel adnak információkat a szállásfoglalásra használható  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen és a 88/573-230 telefonszámon is. Általános tájékoztatót az üdölőközpontról a www.clubaliga.huweboldalon kaphatnak az érdeklődők.

A Club Aliga Facebook oldala: https://www.facebook.com/ClubAliga

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >