Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
SZÚNYOGIRTÁS SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. augusztus 08.

Image

Augusztus 10-én, vasárnap a napnyugtát megelőző időszakban Székesfehérvár területén légi szúnyoggyérítésre kerül sor. A felhasznált szerek emberekre és melegvérű állatokra nem veszélyesek, a környezetet sem károsítják, ám a méhészeket arra kérik, hogy tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.
 
 
 
A növekvő csípésszám miatt Magyarország Kormánya ismét elrendelte hazánk területén a szúnyogirtást. Ha az időjárás engedi, a Velencei-tó régióban – így Székesfehérváron is – augusztus 10-én, vasárnap kerül sor a permetezésre.
 
A napnyugta előtti időszakban kezdik a légi kémiai szúnyoggyérítést, amelynek során K-Othrin 1 ULV, Colatrin, Aqua K-Othrin, valamint Mosquitox 1 ULV szereket alkalmaznak. Rossz idő esetén egy-két nappal később végzik el az irtást.
 
A felhasznált anyagok kizárólag a rovarokra vannak káros hatással, emberekre és melegvérű állatokra veszélytelenek, valamint a növényzetet sem károsítják. Ezúton is felhívják a méhészek figyelmét, hogy tegyék meg az ilyenkor szükséges óvintézkedéseket!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >