Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow IDÉN IS ALFA FESZTIVÁL - AUGUSZTUS VÉGI ROCK N ROLL
IDÉN IS ALFA FESZTIVÁL - AUGUSZTUS VÉGI ROCK N ROLL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. augusztus 08.

Image

Második alkalommal rendezik meg idén az Alfa Fesztivált Várpalotán. A szervezők mindenkori célja, hogy színvonalas, kulturális programokban gazdag rendezvényt kapjanak a látogatók, már az időpont megválasztását is a rajongókra bízták: online szavazás keretében a válaszadók egyhangúan augusztus 28-30. közötti időpontra tették le a voksukat.

 

 

Goreczki Szabolcs, az Alfa Fesztivál főszervezője elmondta, számos fejlesztéssel és újítással készülnek idén augusztusra. Új logót és honlapot is kapott a fesztivál, ez a frissesség, a külsőségek mellett a tartalomra is igaz. A belépőjegyeket is igen kedvező árúak: hetijegy elővételben 5.999 Ft, a helyszínen 6.999 Ft, a napijegy pedig 3.499 Ft, amely csak a helyszínen kapható. 

 


 

 A fellépők sora is az igényes zene és sokszínűség jegyében áll össze: klasszikusokból játszik majd az EDDA, a Lord és Deák Bill Gyula, számos rock és alternatív együttes, mint az Intim Torna Illegál, a Kiscsillag, a Road vagy a Depresszió. A hip-hop szerelmesei meghallgathatják Majkát és zenekarát, valamint Sub Bass Monstert is.

A programokról részletesen a fesztivál honlapján olvashatnak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >