Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Új kapus a fedélzeten
Új kapus a fedélzeten Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2014. augusztus 08.

Image

Az amerikai Josh Robinson a tengerentúlról érkezik, egyelőre a bajnokság első két hónapjára.

 

Hetényi Zoltán súlyos betegsége után már óvatosan jégre merészkedhetett, de a hónap végén több vizsgálat vár még rá - köztük egy agyi MR - mielőtt teljes intenzitással elkezdheti az edzéseket.
 
Kapusunk felépüléséig csatlakozik csapatunkhoz Josh Robinson. A 183 cm magas, 84 kg-s hálóőr Rob Pallin ajánlására került Székesfehérvárra, szerződése szerint egyelőre augusztus 10-től november 10-ig. A 24 esztendős amerikai kapuvédő négy év egyetemi bajnokság (Michigan Tech) után 2012-ben az ECHL-ben szereplő Idaho Steelheads együttesében kezdte meg profi karrierjét. Első évében 39 alapszakasz mérkőzésen 92,5%-os védési hatékonyságot tudhatott magáénak (meccsenként 2,57-es kapott gólátlaggal), majd a rájátszásban 13 meccsen 91,9%-os mutatóval segítette a konferencia-döntőig menetelő csapatát.
A 2013-2014-es szezont is Idahóban kezdte, de kiváló teljesítménye okán egy szinttel feljebb, az AHL-es Texas Starsnál fejezte be. Új együttesében 15 mérkőzésen 88,2%-os védési hatékonyságot és 3,3-as kapott gólátlagot tudott felmutatni, a következő hónapokban pedig a Fehérvár AV19-et segíti.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >