Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kormos Angyalok napja szombaton, az Alba Plazánál
Kormos Angyalok napja szombaton, az Alba Plazánál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. augusztus 15.

Image

Újabb állomásához érkezik augusztus 16-án, szombaton a „Fehérvári Állatotthon – Közelebb a polgárokhoz” című rendezvénysorozat. Ezúttal „Kormos Angyalok” mottóval szerveznek programot, hogy segítsék a fekete színű állatok örökbefogadását.

 

 

A HEROSZ Fehérvári Állatotthona tavaly indította útjára a „Közelebb a polgárokhoz” című, tájékoztató és adománygyűjtő programsorozatát, amely a nagy sikerre való tekintettel 2014-ben is folytatódik. A menhely munkatársai, önkéntesei több alkalommal, a HEROSZ saját pavilonjával kitelepülnek az Alba Plaza előtti térre, hogy egy-egy adott témában széleskörű tájékoztatást nyújtsanak az állatbarátoknak, segítsék a menhely gondozottjainak örökbeadását, önkénteseket toborozzanak és támogatásokat gyűjtsenek.

 


 

2014. augusztus 16-án, szombaton 10.00 és 15.00 óra között újabb állomásához érkezik a sorozat. Ezúttal „Kormos Angyalok” címmel szerveznek programot a bevásárlóközpont előtt. A tapasztalatok szerint a fekete színű kutyáknak és cicáknak sokkal nehezebb szerető otthont találni, mint más egyedeknek, ezzel a helyzettel igen sokszor szembesülnek a Takarodó úti állatotthonban. A programszervezők célja, hogy a tévhitek és a babonák eloszlatásával, tájékoztatással és az állatok bemutatásával segítsék az örökbefogadást.  Néhány, a menhelyen gondozott állattal a program helyszínén személyesen is megismerkedhetnek az érdeklődők, illetve az állatotthon a hét minden napján – szombaton és vasárnap is – 14.30 és 16.30 között fogadja az érdeklődőket. Aki teheti, tárgyi adományokkal – tápokkal, játékokkal – illetve készpénzes támogatással segítheti a HEROSZ működését, az állatok mindennapi ellátását és gyógyíttatását.

A „Fehérvári Állatotthon – Közelebb a polgárokhoz” programsorozat Székesfehérvár Önkormányzata és az Alba Plaza támogatásával, dr. Cser-Palkovics András polgármester fővédnökségével valósul meg

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >