Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow FKC: edzőmeccsek orrvérzésig
FKC: edzőmeccsek orrvérzésig Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. augusztus 18.
Sorozatban játssza tesztmérkőzéseit a hamarosan kezdődő NB I-es női kézilabda bajnokságra készülő Fehérvár KC. Az újra élmezőnybe törekvő alakulat az elmúlt 4 nap alatt 5 edzőmeccsen szerepelt -egy kivétellel- hazai első osztályú riválisok ellen, vegyes sikerrel. A Siófokkal kétszer is összecsapott Bakó Botond formálódo csapata, de ellenfele volt még a Vác, a Dunaújváros és a cseh Sokol Poruba.
 
 
A Siófok ellen a hét közepén Fehérváron takáklozott először az FKC és úgy kapott ki 28-25 -re, hogy az első félidő hajrájában már 16-6 -ra vezetett, tehát tetemes előnyt adott le a meccs végéig. A kétarcúság a további meccseken is jellemezte Tilingeréket.
 
A váci Ipress Kupán a Dunaújvárostól is úgy kaptak ki, hogy jelentős előnyük volt, de jött egy 18 perces (!) rövidzárlat lőtt gól nélkül, s végül a megyei rivális nyert 23-19 -re.
 
A Vác ellen szinte végig kiélezett volt a derbi, melyet a házigazdák nyertek meg 27-26 -ra. A második napot két sima győzelemmel abszolválta az FKC: a már tornagyőztes Siófokot 29-22 -re, a cseh Porubát pedig 40-23 -ra nagyon elverte, de így is csak a 4. helyen végzett.
 
Minden meccsen voltak remek egyéni teljesítmények, és gyengébb produkciók, miként csapatként is hullámzó volt a mutató. Alakul a Fehérvár, ám az tisztán látszik, hogy a Siófok jelentősen erősödött, a Dunaújváros és a Vác sem lett gyengébb, így ahhoz, hogy a legjobb 4-ben kössön ki a bajnokság végére az együttes, Bakó Botondnak és a lányoknak rengeteg dolguk lesz a következő hetekben.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >