Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow ÓRIÁSBÁBOK ZENÉS TALÁLKOZÓJA A BELVÁROSBAN
ÓRIÁSBÁBOK ZENÉS TALÁLKOZÓJA A BELVÁROSBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2014. augusztus 22.
A Koronázási Ünnepi Játékok keretében több érdekes programmal, így középkori vásári életképpel és piaccal is várnak mindenkit a Belvárosban. A programok között kiemelt helyet foglalnak el az eseményszigetek az óriásbábokkal, valamint az óriásbábok zenés találkozója a Magyar Király Szálló előtti téren. A produkciót szombaton és vasárnap is 13, illetve 18 órakor lehet megnézni. Hétfőn ezekben az időpontokban a Városház téren tekinthetők meg az óriásbábok.
 
 
Négy helyszínen, a Kossuth utcai Táncoló lány szobornál, a Bartók Béla téren, a Mátyás király emlékműnél, valamint az Országzászló téren a Virágóránál található eseményszigeteken a Vörösmarty Színház színművészei és a Ciszterci Szent István Gimnázium diákjai az óriásbábokkal együtt színes programokkal várják az érdeklődőket szombaton, vasárnap és hétfőn egyaránt.
 

 
Az óriásbábok már szombaton délelőtt 10 órától szórakoztatták a négy helyszín valamelyikére érkezőket.
 
Az érdeklődők a különböző bábszigeteken többek között Szent István, Gizella, Szent Imre, Szent Asztrik, továbbá Szent László óriásbábjával is találkozhattak. Ezt követően szombaton minden óriásbáb zeneszóval és táncosokkal kísérve indult el saját szigetéről a Fő utca felé, a Hotel Magyar Király előtti téren 13 órakor kezdődő nagy találkozóra, amelyen rengetegen vettek részt.
 

 
A tizenegy óriásbáb még szombaton 18 órakor, majd vasárnap délután 13 és 18 órakor is megtekinthető a zenés találkozó keretében. Hétfőn ezekben az időpontokban a Városház téren mutatják be produkciójukat az óriásbábok.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >