Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow FOLYTATÓDÓ PARTNERSÉG A SPORTTÁMOGATÁS JEGYÉBEN
FOLYTATÓDÓ PARTNERSÉG A SPORTTÁMOGATÁS JEGYÉBEN Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. augusztus 26.

Image

Egy évvel ismét meghosszabbították a Bericap és az Alba Volán jégkorong-szakosztály együttműködését.

 

 

Egy évvel ismét meghosszabbodik a Bericap és az Alba Volán jégkorong-szakosztály együttműködése. A kapcsolat már tíz évre tekint vissza. A szerződés aláírásánál a hokisok részéről Ocskay Gábor szakosztály-igazgató mellett jelen volt az Akadémia szakmai vezetője, Fekti István is. Dr. Papp Dénes, a Bericap vezérigazgatója elmondta, a cég mindig is támogatni kívánta az országhatáron belül és kívül is a várost képviselő sportegyesületeket.
 

 
"Manapság mindenki panaszkodik és morcos, de azért van minek örülni is. Az első edzőmeccsen több mint kétezren voltak, ami jelzi, a fiatalokat igen is megéri bedobni a mély vízbe. A felkészülési mecseken sok gólt ők ütöttek, nekem most azt súgja valami, hogy egy harapós, jó kis csapat áll össze a Volánnál. Persze rutinban még erősödni kell, az EBEL légkörét, hangulatát meg kell szokniuk a fiataloknak. A Bericap a többi csapatsportot is támogatja, de ebben az évben kiemelt támogatottunk a jégkorong. A koncepció, amely mentén a klub dolgozik, eredményre fog vezetni, és én nem is elégszem meg mással, csak a jó eredménnyel. Ez vonzza az új szurkolókat, szponzorokat is, és a hosszú évek óta megálmodott, tervekben létező új csarnok felépülését is segítheti. Ilyen motivációval támogatja a cég a város jégkorongcsapatát" - mondta a Bericap első embere, dr. Papp Dénes, aki kiemelte, külön öröm számára, hogy Sille Tamás személyében magyar edző is bekerült a szakmai stábba a csapatnál.
A jégkorong-szakosztály támogatásáról annyit árult el az igazgató, hogy nyolc számjegyű összegről van szó.
 

 
Ocskay Gábor örömét fejezte ki, hogy a tízéves kapcsolat tovább folytatódik. "Rengeteg emlék belefér ebbe a tíz évbe, Fehérváron már 2004-ben is nagy dolgok történtek. Aztán 2007-ben ugrottunk fejest az EBEL-kalandba, azóta is a felszínen vagyunk, és a klub valamint a magyar jégkorong is szép sikereket ért el. Eközben mindig mellettünk volt a Bericap és Papp Dénes, amiért nagyon hálásak vagyunk. A lécet évről élvre magasabbra emeljük, már csak azért is, mert a támogatók és a szurkolók is jó eredményeket várnak, nem magyarázkodást. Tavaly dinamikus fiatalításba kedztünk, hároméves programot hirdetve. Az akadémiánkról már kiröppentek az első fecskék, tavaly többen megmérették magukat az első csapatban és a rájátszásba jutással kihoztuk a maximumot a csapatból. Az idei a második év ebben a programban, komoly yszemélyi változásokkal. Négy új légiós érkezett, plusz Hetényi Zoli betegsége miatt még egy, és szerkezeti váltizás is van, hiszen hét akadémista került be a keretbe. Volt olyan edzőmeccsünk, amelyen tizenegy fiatal is jégre lépett. Éles verseny lesz a csapatba kerülésért, számítunk rá, hogy akik bekerülnek, egyre jobb játékot fognak nyújtani. Az utóbbi években mindig tudtunk oylan célokat kítűzni, amik a szponzoroknak is megfeleltek, például a nézőszám tekintetében, idén is úgy tűnik, jól állunk."
 

 
A menedzser az Ifj. Ocskay Gábor Akadémiáról elmondta, a korosztályos válogatottakkal kiváló szakemberek foglalkoznak, ennek megfelelően kerülnek ki teheségek az intézményből, és játszhatnak a felnőtt csapatban. A C-pálya remélt, novemberi átadása is elsősorban az utánpótlásnak jelent majd óriási segítséget. Hozzátette, nemcsak a csapat, hanem a menedzsment előtt is óriási feladatok állnak, a mindig kritikus anyagi helyzet megoldása érdekében továbbra is rengeteget segít a város - és mindenki azért dolgozik, hogy az 1977 óta íródó fehérvári hokitörténelem további fejezetei is sikerekről szóljanak. Ebben a szezonban ez a felnőtt csapat esetében újabb rájátszást jelentene, a bérletesek számt tekintve pedig a megszokott magas számot, illetve annak növelését.
 
Tóth István, az Alba Volán SC társelnöke csatlakozott az előtte elhangzottakhoz. "Klubunk 54 éves, én pedig betöltöttem a hatvanat - azt kívánom a klubnak is, hogy elérje ezt a kort és a következő öt-hat évben sikereket érjen el. Azért maradhattunk fenn ilyen hosszú éveken át, mert minden időszakban volt válaszunk az adott kor kihívásaira, legyen szó öttusa-szakosztály létrehozásáról vagy jégkoronggal kapcsolatos döntésekről. Több száz gyermek sportol az Alba Volánban, ez ad erőt a további munkához. A Bericap és Papp Dénes hosszú évek óta segít minket, mindig az volt a kérdése, hogy a helyi gyerekekkel lehet.e sikeres a klub. A választ már megadták az előző évek és ez a folyamat tovább tart."

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >