Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow CSALÁDI NAPOT RENDEZNEK A FELELŐS ÁLLATTARTÁS JEGYÉBEN
CSALÁDI NAPOT RENDEZNEK A FELELŐS ÁLLATTARTÁS JEGYÉBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. augusztus 29.

Image

Vidám vakációzáró családi napot rendez a HEROSZ Fehérvári Állatotthona és több kapcsolódó szervezet a nyár utolsó szombatján. Augusztus 30-án, 10.00 órától a Fehér Palota Üzletközpont melletti parkolóba várják az állatokat szerető és az állatvédelmet pártoló családokat, akik igen értékes nyereményekért szállhatnak versenybe.
 
 
"A szombati rendezvényünk célja, hogy az iskolakezdés előtt a családok együtt töltsenek egy vidám napot, közben a vetélkedő helyszínén ismerkedjenek több gazdát kereső állattal, és tudjanak meg minél többet a felelős állattartásról." – hangsúlyozta Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthonának vezetője.
 
Elmondta, hogy az augusztus 30-án, szombaton 10.00 órakor kezdődő vetélkedőt az állatotthon, a Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészlege, illetve a FEMA Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület szervezi a Fehér Palota Üzletközpont, és számos itt működő üzlet támogatásával. Az akadályverseny állomásain szellemi és gyakorlati ügyességi feladatokkal várják a játékos kedvű családokat.
 
Lesz többek között agility pálya, puzzle kirakás, szellemi totók és számos egyéb feladat állatos könyvekkel, az állatok viselkedésével és helyes táplálásával kapcsolatban. A családok menetlevelet kapnak, a legjobban teljesítőket értékes nyereményekkel jutalmazzák a szervezők, köszönhetően a támogatók felajánlásainak. Lehet nyerni többek között bowling belépőket, könyveket, iskolai felszereléseket és egyéb ajándéktárgyakat, az első három helyezettet pedig lángossal vendégelik meg. A családi rendezvény megvalósítását a Fehér Palota Üzletközpont és számos, a létesítményben működő üzlet támogatja a helyszín és az ajándéktárgyak biztosításával.
 
A központ vezetője, Weninger Sándor a sajtótájékoztatón köszönetét fejezte ki a HEROSZ Állatotthonnak a program megszervezéséért és elmondta: fontosnak tartják az állatvédelmet és a fenntartható fejlődést.
 
Kelemen Barna, a FiveX Bowling Center ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: több székesfehérvári iskolát is segítenek azzal, hogy testnevelésóra keretében ingyen sportolási lehetőséget biztosítanak a diákoknak. Most és a jövőben is igyekeznek felkarolni a gyermekeknek szóló állatvédelmi programokat.
 
Ugyancsak a támogatók között van a Fehér Palota Gyógyszertár, melynek vezetője, Dr. Selyem Bernadett elmondta: állatbarátként maga is szerzett már személyes tapasztalatokat a HEROSZ Állatotthon áldozatos munkájáról. A testi – lelki egyensúlyunk meglétéhez, fejlődéséhez a gyógyszereken kívül nagyban hozzájárulnak a házi kedvenceink.
 
Hánis Lászlóné, a TESCO Székesfehérvár Palota Hipermarket kereskedelmi igazgatója hozzátette: fontosnak tartják, hogy támogassák a helyi szervezeteket és a közösségeket, így öröm számukra, hogy csatlakoztak a vakációzáró rendezvény lebonyolításához.
 
A szombati családi vetélkedőt a Fehér Palota Üzletközpont Palotaváros felé eső parkolójában rendezik meg. Az egy vagy két felnőttből és legfeljebb három gyermekből álló csapatok a helyszínen nevezhetnek 09.45 óráig. Rossz időjárás esetén sem marad el a program, ez esetben az üzletközpont mozgólépcsője előtti területen tartják meg a vetélkedőt.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >