Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A profit és a Munkácsy-kiállítás ingyenes megtekintése közötti összefüggés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 06.

ImageMiért érzem azt, hogy mindig az próbál meg „profitálni” egy „jótékony ötlet” megvalósulásából, aki nem számít „szülőatyának”, s kezdeti érdektelensége (értékelendő, hogy nem feltételezek szándékosságot!) után, hagyva a „nyomásnak” rábólint, aztán… Aztán jönnek a hírek, hogy Székesfehérvár Önkormányzata megkötötte a szerződést a Munkácsy-kiállítás szervezőjével, a Bübali Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel, hogy aztán 7045 gyermek ingyenesen megtekinthesse a tárlatot.

Gondolhatná a tájékozatlan – vagy félretájékoztatott – olvasó, hogy milyen jó e kezdeményezés, hála és köszönet "egy valakinek", hogy a 27 oktatási intézményből érkező tanulók végre megcsodálhatják e műremekeket.

No, de ki is kampányolt ezért? A Polgári Frakció! S hiába utasították el hallgatólagosan az ötletet „odafent” – mert hiszen „elvetési” kategóriába sorolható az, ha nem foglalkoznak vele hosszú heteken át -, a Polgári Frakció csak nem hagyta magát!

Küzdelme – szerencsére – ismét eredményesnek mondható. Ne felejtsük hát el, hogy ki az, aki tervez, dolgozik, segíteni akar, s kik próbálnak meg villogni a létrejövő fényben!

Kapcsolódó cikkeink:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1229&Itemid=33

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=867&Itemid=33

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >