Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Győzelmekkel kezdett az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. szeptember 01.

Image

A mögöttünk hagyott hétvégén megkezdte a felkészülési mérkőzések sorozatát az Alba Fehérvár kosárlabda csapata. Az októberi bajnoki kezdésre hangoló együttes kétszer is összecsapott a második vonalban érdekelt Veszprémmel, s a papírformának megfelelően tartalékos kerettel, a válogatottak és a légiósok jó része nélkül is mindkét alkalommal simán győzött, 96-49 illetve 99-42 arányban.

 

 

Az már elsőre látszott, hogy az új szerb center, Djapa jó erősítés lesz a palánkok alatt, hiszen csak csütörtök óta dolgozik együtt a többiekkel, ám a két meccsen 35 pontot dobott, s szépen szedte a lepattanókat is. Rajta kívül a két meccsen Juhos 30 és Tóth 26 pontos produkciója is mindenképpen jónak mondható.

 

Hétfőn már bekapcsolódik a munkába a válogatottól visszatérő Supola Zoltán és Csorvási Milán, valamint a két amerikai légiós Lasan Kromah és Cleveland Melvin is. Megállás nincs, péntektől vasárnapig már egy rangos nemzetközi tornán vesz részt az Alba Nagyváradon, ahol a hazaiakon (CSM Oradea) kívül egy szlovák (Inter Bratislava) és szerb (Metalac Valjevo) csapat lesz az ellenfele.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >