Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Városházán fogadták az ARAK érmet szerzett atlétáit
A Városházán fogadták az ARAK érmet szerzett atlétáit Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. szeptember 03.

Image

Kötetlen, baráti hangulatú találkozó keretében fogadta a Városházán dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila tanácsnok az Alba Regia Atlétikai Klub atlétáit, akik érmet szereztek az augusztusban, a Bregyó Sportcentrumban megrendezett 119. Atlétikai Magyar Bajnokságon. Székesfehérvár vezetője a város nevében köszönetet mondott és gratulált a versenyzőknek, edzőiknek és az ARAK vezetőinek, majd szó esett a közeljövő versenyeiről és feladatairól is.

 

 

A 119. Atlétikai Magyar Bajnokságot augusztus 1-3-a között rendezték meg a Regionális Atlétikai Központban. Ma délelőtt dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila tanácsnok a Városháza kistanácstermében találkozott az ARAK versenyzőivel, akik egy arany- és öt bronzéremmel zárták a rangos megmérettetést. A találkozón részt vett Zsiga Mónika, Babos Rita, Pálinkás Dóra, Zsigovics Natália, Turcsik Katalin, László Dávid és Skoumál Péter, jelen voltak edzőik, továbbá Hirt Károly, az ARAK elnöke is.

 


 

„Úgy gondoltuk, az országos bajnokság után illő módon szeretnénk találkozni azokkal a székesfehérvári sportolókkal, akik olyan eredményt értek el, melyhez érdemes gratulálni, és érdemes jó munkát kívánni az elkövetkező időszakra is. Köszönetünket fejezzük ki az ARAK-nak, hogy felvállalta a bajnokság szervezésével kapcsolatos feladatokat. Van egy remek sportlétesítményünk, és az önkormányzat igyekszik Székesfehérvárra hozni a rangos sporteseményeket, de önmagában ez nem lenne elég olyan vállalkozó szellemű emberek nélkül, akik részt vesznek a versenyek teljes körű lebonyolításában.” – hangsúlyozta a találkozón Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András elmondta: a város nagyon büszke a most érmet szerzett sportolóira, akik példaértékűen szerepeltek az országos bajnokságon. Ők azok, akik egyre jobb teljesítményre sarkallják a fiatalabb versenyzőket, és - reményeink szerint - biztosítani fogják, hogy a következő olimpiákon legyenek székesfehérvári sportolók is. A találkozón szó esett a jövő feladatairól és arról, hogy az eredményes pályafutást Székesfehérvár városa miként tudja segíteni.

 


 

Hirt Károly, az ARAK elnöke köszönetét fejezte ki a város támogatásáért, és gratulált az érmet szerzett sportolóknak, akik – mint mondta –  tudásuk legjavát adták az országos bajnokságon. Az ARAK maximálisan elégedett az atléták eredményeivel, az egy bajnoki cím és öt bronzérem megszerzésével, a hozzáállással és az edzői munkával.

Az értékelésen túl szó esett a közeljövő feladatairól is. Az ARAK atlétái gőzerővel készülnek a szeptember 13-14-én megrendezésre kerülő felnőtt és serdülő csapatbajnokságra, valamint a szeptember 20-21-i összetett bajnokságra.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >