Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Újoncok repítették a Vidit Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. szeptember 03.

Image

A válogatott Észak-Írország elleni Eb-selejtezője okán e hét végén nem lesz forduló a labdarúgó NB I-ben, így a bajnokságban szárnyaló Videoton szurkolóknak be kellett érniük egy hétközi Ligakupa összecsapással, melyen a másodosztályú Ajka volt a piros-kékek ellenfele. Akik látták a meccset, nem elégedetlenkedhetnek, hiszen a Vidi 4-0 -ra nyert tartaléksorával is, mi több: a még ifikorú Sejben Viktor is lehetőséget kapott, aki mindjárt egy góllal hálálta meg a bizalmat.
 
 
A hazaiak kezdtek aktívabban, a 16. percben büntetőhöz is jutottak, de Trebotic kihagyta. A 25 minutumban aztán egy szép akció végén a Vidi II-ből erre a meccsre a "nagyok" közé vezényelt Sejben Viktor megszerezte a vezetést a piros-kékeknek. A tehetséges ifjonc mindjárt bizonyította, hogy nem remeg meg a lába, ha lehetőséget kap, s ez mindenképpen pozitív a jövőt tekintve. A folytatásban sem volt sok kérdőjel.
 
Előbb Feczesin duplázott, majd a hajrában az ugyancsak újoncnak számító Ács Ádám is betalált, kialakítva a 4-0 -ás végeredményt. Lazán, tartalékosan focizva is meglátszott az osztálykülönbség a két együttes között, pedig az Ajka nem játszott rosszul. Ja, kérem!
 
Ilyen ha megy a szekér. Minden szinten, szinte minden, mint a régi Centrum-Corvin reklámban... A Videoton legközelebb két hét múlva játszik ismét Ligakupa-meccset, szeptember 16-án, kedden 19 órakor a Vasast látja vendégül a Sóstón.
 
Addig azonban még vár a csapatra egy Magyar Kupa-meccs is, jövő héten szerdán, szeptember 10-én 15:30-kor az NB III-as Rákosmente KSK otthonában lép pályára Joan Carrillo együttese.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >