Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Győzelemmel nyitott az FKC
Győzelemmel nyitott az FKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. szeptember 05.
Nem túl könnyű, de fontos győzelemmel rajtolt az NB I-es női kézilabda bajnokságban az FKC. Az első négybe pályázó fehérvári együttes az igencsak megfiatalított DVSC-TVP-Aquaticum csapatát verte hazai környezetben, szoros meccsen, jó hajrájának köszönhetően 23-20 -ra. Az összecsapás két hazai legjobbja az egyaránt 5-5 gólt dobó Ishitate és Csáki volt, de összességében a jó védekezés hozta meg a sikert Bakó Botond vezetőedző alakulata számára.
 
 
A meccs első félidejében végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, a vendégek jól küzdöttek, de végül a több rutinos játékost felvonultató FKC behúzta mindig nehéz első győzelmet. A hazaiak védekezése rendben volt, ám rengeteg technikai hibát vátettek támadásban, s sok helyzetet elhibáztak.
 
Ezen a téren mindenképpen lesz még dolga bőven a kispadon jól debütáló fiatal trénernek, Bakó Botondnak.
 
A Fehérvár KC a második fordulóban szeptember 10-én -ugyancsak szerdán- Békéscabára látogat. Oda, ahol általában minden csapat megizzad, s Tilingerék sem nyerni jártak oda az elmúlt években, tehát alaposan fel kell kötni azt a bizonyos alsóneműt az újabb remélt siker érdekében.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >