Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Másodszor rendezik meg a Szedreskerti Mulatságot
Másodszor rendezik meg a Szedreskerti Mulatságot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. szeptember 12.

Image

Második alkalommal rendezik meg a Szedreskerti Mulatságot szombaton délután. A Palotai úti sportpályán, fedett sátorban tartják a programot, melyben szerepelnek mulatós és táncos elemek, lesz gyermekműsor is, este pedig Sipos F. Tamás koncertje zárja a rendezvényt. A részleteket sajtótájékoztatón ismertette Szigli István önkormányzati képviselő és Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója.

 

 

Székesfehérvár valamennyi városrészének megvannak a saját szervezésű, helyi hagyományokra épülő és sok-sok látogatót vonzó programjai. Hasonló kezdeményezést honosítottak meg tavaly szeptemberben a Szedreskerten is. Folytatva a hagyományt szeptember 13-án, szombaton délután második alkalommal rendezik meg a Szedreskerti Mulatságot, melyre sok szeretettel várják a városrészben élőket. 

„Szedreskert lakói nagyon örömmel fogadták a programot, hiszen hasonlóra nem volt példa ebben a városrészben. Mindenképpen folytatni akartuk a rendezvényt, mely iránt már most is igen nagy az érdeklődés.” – 
hangsúlyozta Szigli István, a városrész önkormányzati képviselője. Elmondta: fontos, hogy megalapozzák a programot, így később lehetőség lesz főzésre is új helyszín kijelölésével. Reméli, hogy nagyon sok résztvevője lesz a zenés rendezvénynek, amely a pihenni vágyókat sem fogja nagyon zavarni.

 


 

A részletes programról Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója számolt be. Elmondta, hogy minden korosztály számára igyekeznek szórakozási lehetőséget nyújtani a Palotai út 75-79. szám alatti sportpályán felállított fedett sátorban. 15.25 órakor Szigli Istvánnyitja meg a Szedreskerti Mulatságot, 15.30 órától pedig a mulatós zenét játszó Márió, a harmonikás muzsikál a közönségnek. Lesz Álomtánc Hajnival, 17.00 órától a Palacsinta együttes mulattatja a gyerekeket, várható musical és rock and roll bemutató, majd 19.30 órakor Sipos F. Tamás ad koncertet. Kiss Dorottya hozzátette: tavaly nagy sikere volt a programnak, melyet ezután is minden évben szeretnének megismételni.

Szigli István
 hozzátette: ugyancsak szeretettel várják az érdeklődőket a „Közösségi tér – közösségi kert” avatására. A Székesfehérvári Kertbarát Egyesület szabadtéri főzéssel egybekötött családi programja szeptember 13-án, szombaton 09.00 órakor kezdődik a Farkasvermi úton, a Szárazréti Iskola udvarán. A területet a Kertész utca irányából lehet megközelíteni. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >