Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Alakul az Alba, jók a légiósok is Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. szeptember 15.

Image

Egy hazai rendezésű tornával hangolt az októberben kezdődő bajnoki szezonra az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata. Az új edzővel és fél csapatnyi új játékossal felálló együttes előbb szoros meccsen kikapott a tornagyőztes Nagyváradtól, majd a második találkozóján nagyon elkapta az Oradeát hosszabbításra kényszerítő szlovák Prievidzát.
 
 
A 100-60 arányban nyerő alakulatban kiválóan teljesítettek a most igazolt légiósok, Kromah 25, Melvin 19 pontot szerzett, mindketten igen komoly oszlopai lehetnek az NB I -ben újra éremért küzdő Albának.
 
A két találkozón Kromah volt a legeredményesebb fehérvári 37 pontjával. Melvin 23, Kovács 20, Djapa 18, Juhos 18, Supola 16 pontot ért el az Oradea és a Prievidza elleni mérkőzéseken. Nem csak a pontok, a játék tekintetében is egyre acélosabb Marcel Tenter vezetőedző csapata.
 
Kiváltépp a privigyeiek elleni derbi közepén és végén volt elemében, a második negyedet 33-10 -re, a záró etapot 25-11 -re hozta, ami mindenképpen tekintélyt parancsoló produkció volt.
 
Az Alba legközelebb a következő hét végén (szeptember 19-21) a szlovákiai Prievidzán lép pályára felkészülési tornán.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >