Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Sunburst Cider Masita BP. I. sikerével zárult a röplabda torna Nyomtatás E-mail
Írta: Fehervarvolley   
2014. szeptember 15.

Image

A Sunburst Cider Masita BP. I. nyerte a Sunburst Cider XIV. Férfi Röplabda Kupát, miután az egyaránt két győzelemmel álló csapatok derbijén 2-0-ra felülmúlta a Kertvárosi SE gárdáját. A komoly hagyományokkal rendelkező székesfehérvári torna harmadik helyén a Kispest SE végzett, negyedik pedig a szintén hazai Felsővárosi Sunburst Cider Masita NB II. lett.
 
 
A Felsővárosi Általános Iskola tornacsarnoka látta vendégül a négycsapatos verseny résztvevőit. A házigazdákat egy fiatalabb, az NB II-re készülő, és egy rutinosabb, zömében régóta együtt röplabdázó játékosok alkotta gárda képviselte. Utóbbi csapat a Budapest-bajnokság I. osztályában érdekelt.
 
Ebben az együttesben debütált ezen a napon Daróczi Gergely, aki rendre eredményes ütőjátékkal jelezte, mit várhatnak tőle a társak az októberben kezdődő fővárosi pontvadászatban. A fehérvári fiatalok mindhárom találkozójukon alulmaradtak, de ahogy Adler Zoltán edző elmondta, a lényeg, hogy minél nagyobb meccsrutinra tegyenek szert a fiatalok.
 

 
A játék minden egyes elemének fejlesztése a fő cél, illetve, hogy a srácok igazi csapatként funkcionálva, összeszokva röplabdázzanak majd az NB II-es összecsapásokon – tette hozzá.
 
A kupagyőztes kilétéről döntő párharc a nap végére maradt: a két-két sikert elkönyvelő Kertvárosi SE és a Sunburst Cider Masita BP. I. mérkőzésén a győztes örülhetett a végső diadalnak is. A találkozót végül 2-0-ra, 25-19-es és 25-23-as szettaránnyal a hazai pályán szereplő Sunburst nyerte.
 
A torna végső sorrendje:
 
1. Sunburst Cider Masita BP. I.
2. Kertvárosi SE
3. Kispest SE
4. Felsővárosi Masita Sunburst Cider NB II.
 
Nagy Róbert szervező az eredményhirdetés során megköszönte a csapatok részvételét, kiemelve, hogy jelentős múlt van a felkészülési torna háta mögött.
 

 
A program vacsorával és zenés karaoke-val zárult.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >