Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Ligakupa: itt is megy a Vidinek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. szeptember 17.

Image

A második mérkőzását is sima győzelemmel hozta a Videoton a labdarúgó Ligakupa E-csoportjában. Az Ajka elleni 4-0 után most a Vasas volt a szenvedő fél. A tartalékos fehérvári együttes Oliveira (2), Feczesin és Kovács találataival, valamint Kékesi öngóljával nyert 5-1 -re, így 6 pontjával vezeti simán kvartettjét az Újpest a Vasas és az Ajka előtt.
 
A meccs első gólját a vendég angyalföldi egylet szerezte a 20, percben, ezzel ébresztőt fújt a kicsit kényelmesen kezdő hazaiaknak, akik Oliveira révén még az első félidőben fordítottak, majd a folytatásban további három gólt szerezve fölényesen behúzták a kötelező győzelmet.
 
Az alapcsapatból szonte mindenki pihent, a viszonylag rendszeresen szereplő játékosok közül Oliveira, Kleinheisler, Kovács, Trebotic és Feczesin lépett pályára a 90 perc során, rajtuk kívül a folyamatosan kispadozó, vagy még oda sem férő labdarúgók és néhány ifjonc kapott bizonyítási lehetőséget Joan Carrillo vezetőedzőtől.
 
Hétvégén sokkal komolyabb feladat vár a Videotonra: az NB I-ben hét kör után is hibátlan listavezető a hazai pályán mindig veszélyes Haladás vendége lesz Szombathelyen.
 
Mivel a vasiak az idén nagyon gyengén kezdtek, ám az olasz ex-laziós Rocchi révén erősödtek, ráadásul nagyon készülnek a Vidi ellen, előre borítékolható, hogy a szezon egyik legnehezebb csatája vár Nikolicsékra a szombaton este 18.30 -kor kezdődő derbin.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >