Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Lenyomta a Volán az Olimpiját
Lenyomta a Volán az Olimpiját Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. szeptember 22.

Image

Ismét nyert a Fehérvár AV19 jégkorong csapata az osztrák ligában. Az EBEL 4. fordulójában a régi rivális Olimpija Ljubljanát verte fölényesen, 4-0 -ra, ezzel feljött a 4. helyre az alapszakasz tabelláján. A győztes alakulat valamennyi találatát légiós ütötte és készítette elő, Brandon Marino kétszer, LoVecchio és Sarauer 1-1 alkalommal köszönt be Chiodo kapusnak. Marino a két gól mellett két asszisztot is elönyvelhet, ugyanúgy mint Sarauer és Ejdepalm.
 
 
A meccs első harmada néhény kihagyott fórt és nagy darálást hozott. A remek formában hokizó Marino a 17. percben szerezte meg a vezetést a Volánnak, majd a második félidő közepén akkor növelte azt, amikor a legjobban kellett: sorra kapta az emberelőnyöket a Ljubljana, rövid ideig kettős fórban is játszhatott, de nem tudott betalálni, miközben Marinónak a harmadik hátrányos időszak alatt sikerült betalálnia, ami alaposan földre -pontosabban jégre- vitte az ellenfelet.
 
A záró 20 percben is a fehérvári egylet akarata érvényesült, miközben a szlovén gárda próbált szépíteni, a harmad közepén gyorsan bevert még kettőt a Volán LoVecchio és Sarauer révén, hamar eldöntve a vitás kérdéseket.
 
Ebben a szakaszban már inkább a sok keménykedés és bunyó jelentette az izgalmakat, a játékvezetők 36 percnyi büntetést osztottak ki az utolsó 18 minutumban, ami azért nem túl gyakori...
 
Az AV19 összességében simán és megérdemelten gyűjtötte be az újabb 2 bajnoki pontot, s bizakodva várhatja a folytatást, amely először pénteken (09.26, 19.15) egy grazi kirándulást, majd rá két napra (09.28, 17.30) egy Salzburg elleni hazai derbit tartogat számára.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >