Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Az FKC az úr(nő) Fejérben
Az FKC az úr(nő) Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. szeptember 22.
Az már a sorsolás után tudható volt, hogy nagyon kemény szeptember vár az FKC női kéziseire az NB I-ben, ugyanis egymás után jönnek számára a rangadók. Előzetesen sokan kulcsmérkőzésként könyvelték el a megyei rivális Dunaújváros elleni meccset, mivel a Kohász KA és a Fehérvár is a felsőházba szeretne jutni a szezon végére. Nos, erre a két csapat találkozója után inkább a Bakó Botond által dirigált csapatnak van esélye, ugyanis remek védekezéssel és fegyelmezett játékkal 23-19 -re verték riválisukat a szombati derbin.
 
A találkozó első félidejében inkább a vendég újvárosiak voltak előnyben, de végig fej-fej mellett haladtak a csapatok. A második játékrész közepén sikerült átvennie a vezetést a hazai egyletnek, majd 4 góllal ellépnie ellenfelétől, s ezt az előnyt meg is tudta tartania végéig.
 
Mindezt úgy, hogy egyik legjobbjuk, leggólerősebb válogatott játékosuk, Tilinger sérülése miatt pályára sem léphetett, a legutóbb Vácott hetet szóró Herr Anita pedig meccs közben sérült meg súlyosan.
 
Elszakadt az achilles-ínszalagja, ami nagyon hosszadalmasan gyógyuló sérülés, ősszel már biztosan nem játszhat, ami további érzékeny veszteség az FKC-nak. A fehérvári lányok négy meccsükből hármat megnyertek, így jelenleg a 3. helyen állnak a Győr és a Fradi mögött.
 
Most jön viszont a neheze! Egymás után jön zsinórban a három tavalyi dobogós, sorrendben szombaton (09.27, 18.00) idegenben az Érd, majd október elején otthon a Fradi, idegenben pedig a Győr. Minden megszerzett pont ezen a három meccsen nagy bravúrnak számít.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >