Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szent Mihály-napi Sokadalom
Szent Mihály-napi Sokadalom Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. szeptember 26.
Megszépült helyszínen, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola szárazréti tagiskolájának új közösségi terén rendezik meg idén a Szent Mihály-napi Sokadalmat. Közös sajtótájékoztatón Szigli István, a 9. számú választókerület önkormányzati képviselője és Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója szólt részletesen a szeptember 27-i, szombati eseményről.

 

 

A Szent Mihály-napi Sokadalom keretében vehetik birtokba a Feketehegy-Szárazrét lakói azt az új közösségi teret, amelyet a városrészben zajló rehabilitációs program keretében alakítottak ki a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi Úti Tagintézmény udvarán.

Szigli István, a 9. számú választókerület önkormányzati képviselője elmondta: „A Szent Mihály-napi Sokadalommal hat évvel ezelőtt hagyományt teremtettünk. A rendezvényt minden évben nagyon várják az itt élők. Nagy öröm, hogy a „Szociális város-rehabilitáció Szárazréten” projekt keretében végre ebben a városrészben is lesz egy olyan közösségi tér, amely a hétköznapokon parkolóként funkcionál, azonban alkalmas nagy rendezvények megtartására is. Bízunk benne, hogy ez a megszépült terület, és az iskola bővítésével kialakított új közösségi tér is hosszú távon szolgálja majd a lakókat.” – tette hozzá az önkormányzati képviselője.

A programokról szólva Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója elmondta, a Szent Mihály-napi Sokadalom 16 órakor kezdődik a Palacsinta zenekar gyermekkoncertjével, majd a Farkasvermi úti tagiskola néptánccsoportja mutatja meg magát a színpadon. Lesz alakformáló tánc Zitával, majd Horváth Elemér hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész előadását láthatja a közönség. A vendégeket 18.00 órakor dr. Cser-Palkovics András polgármester és Szigli István önkormányzati képviselő köszönti. 18 óra után Buch Tibor és Füredi Nikolett lép színpadra, 19 órától Cserpes Laura énekel, majd 20 órától Lagzi Lajcsi koncertezik.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak a szombati eseményre.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >