Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow 25 éves az Albatrosz Repülő Egyesület
25 éves az Albatrosz Repülő Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. szeptember 26.

Image

Ünnepi közgyűlésen emlékeznek az Albatrosz Repülő Egyesület tagjai fennállásuk 25 évére. A díszközgyűlésen köszönti a repülőket a város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András is.

 

 

Az Albatrosz Repülő Egyesületet 1989-ben tíz fő, a repülésért elkötelezett sportember alapította Székesfehérváron. A repülőteret és repülő eszközöket nélkülöző csoport alapvetően sárkányrepüléssel és ejtőernyőzéssel foglalkozott. Fő céljuk a régióban a repülési hagyományok őrzése volt. Az elmúlt negyedszázadban markáns változáson mentek keresztül, a fejlődés mérföldköveire emlékezve tartják ünnepi közgyűlésüket az Albatrosz Repülő Egyesület szakosztályai 2014. szeptember 26-án pénteken 17 órakor a Városháza Dísztermében. 

Az eseményen dr. Cser-Palkovics András polgármester köszönti az ünneplőket, majd filmkockákon elevenítik fel az Egyesület tagjai az elmúlt 25 évet. Szilády Dezső elnök köszöntője után az ejtőernyős, a sárkányrepülő, a vitorlázó és motoros repülő, valamint az öreg sasok szakosztályvezetői számolnak be eredményeikről. A megemlékezés végén elismerések átadására kerül sor. 

Az ünnepség nyilvános, az Albatrosz Repülő Egyesület élete iránt érdeklődőket várják a szervezők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >