Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Zsinórban háromszor győzött a Vienna
Zsinórban háromszor győzött a Vienna Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 07.

ImageAz Alba Volán ma esti ellenfele, az EV Vienna Capitals az ötödik helyet foglalja el a tabellán, hét mérkőzéséből hármat megnyert, kétszer kikapott, két alkalommal pedig a hosszabbítás után szenvedett vereséget. - A bajnokságot a Klagenfurt ellen kezdték a bécsiek, ám hatvan perc után 3-3 állt az eredményjelzőn, s a hosszabbításban a vendégek örülhettek. A Vienna góljait Casparsson, Tsurenkov, Healey lőtték.

Második mérkőzőn szintén hosszabbítás után kapott ki a Vienna, s ismét hazai közönsége előtt. Ezúttal a HK Acroni Jesenice tört borsot a bécsi együttes orra alá, 4-4 után a jeseniceiek bírták jobban a ráadást. Mai ellenfelünktől azon az összecsapáson Lynch kétszer, Selmser és Riihijarvi volt eredményes.

Első idegenbeli mérkőzésükön viszont nem kellett túlórázniuk a Vienna Capitals játékosainak: a Red Bull Salzbrug otthonában 3-2-re kikaptak, Tropper és Gallant gólja kevésnek bizonyult az üdvösséghez.

Alighanem az önbizalmuk is elszállhatott Bjornliéknek, hiszen Innsbruckban a negyedik meccsükön sem tudtak megszerezni a hőn áhított győzelmet, ezúttal 5-2-es vereséggel térhettek haza. Bjornie és Riihijarvi góljával 2-2-ig tartották a lépést az Innsbruckkal, de aztán sima vereség lett a vége. Az első sikerükre szeptember 30-ig kellett várni, ekkor a Linz akadta fenn a hálójukon, Bjornlie, Gratton és Lynch találataival 3-1-re győztek.

Múlt pénteken Healey öt perccel a rendes játékidő letelte előtt ütötte a győztes gólt a Villachnak, amivel bezsebelték a pontokat, s ha egy üzlet beindul: vasárnap idegenben, a Ljubljana otthonába is győzni tudtak, de már kiütéssel, hiszen Healey, Lebeau, Gratton és Selmser is eredményes volt, ami 4-0-s győzelmet eredményezett.

A Vienna Capitals tehát egyértelműen feljövő ágban van, míg az Alba Volán a parádés, négy győzelemmel indított nyitás után kissé leülni látszik, de a mai mérkőzés jó alkalom arra, hogy forduljon a kocka…

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >