Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Csúnya verést kapott a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. szeptember 29.

Image

Eddig is az osztrák profi jégkorong liga legerősebb alakulatai közé tartozott a Red Bull Salzburg többszörös EBEL-győztes gárdája, az idén különösen félelmetes eddig. Az első 6 meccsüket simán megnyerte, a legutolsón vasárnap este a fehérvári jégcsarnokban tartott erődemonstrációt, 7-0 -ra lesöpörte a Volánt, amely így visszaesett a tabellán a 6. helyre, s igen komoly mértékben elrontotta gólkülönbségét. Összességében sem sikerült jól a hétvége az AV19-nek, két meccs, két vereség, 1-11 -es gólarány.
 
 
Pedig nem indult olyan roszul. Az első harmadban is a vendégek nyomtak, de ekkor még nem ütöttek gólt. A második játékrészben aztán egyszerűen átrohantak Orbánékon, 7 perc alatt 5 gól vágtak Robinson ketrecébe!!
 
Ez annyira elvette a kedvét az összezuhanó Volánnak, hogy a folytatásban már semmi sem sikerült hokisainak, hiába játszottak a hajrában sokat emberelőnyben, még kettős fórban sem tudtak betalálni.
 
Ez volt az a mérkőzés, amit nagyon gyorsan el kell felejteni, és a következőre (péntek, 19.15), a szintén eddig remeklő Vienna Capitals elleni hazai derbire úgy összeszednie magát a csapatnak, hogy ismét visszataláljon a pontszerzés ösvényére, amin a első négy meccsen szépen lépdelt.
 
Talán jól jön most a négy napos szusszanás, lehet rendezni a fejekben a gondolatokat.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >