Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Érden pontosan végzett az FKC
Érden pontosan végzett az FKC Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. szeptember 29.
A jackpotot ugyan ezzel még nem ütötte meg, de mindenképpen értékes bravúrpontot lopott Érdről az FKC női kézilabda csapata az NB I -ben. Bakó Botond vezetőedző alakulata többször volt nyerő helyzetben ezen a debin, ám végül örülhetett a 21-21 -es döntetlennek. A védekezés most is kiválóan funkcionált Kiss Éva kapussal az élen, de a fontos gólokat szerző, egyaránt 5-5 találatig jutó Bogoszavljevics és Hajduch Csenge is sokatt tett a közösbe.
 
 
A meccs eleje egyértelműen a Fehérváré volt, 10 perc után 0-3 állt az eredményjelzőn, amikor elkezdtek éledezni a hazaiak. A félidei pihenőre 10-9 -es vendégelőnnyel vonultak a küzdő felek. A második játékrészben váltakozó sikerrel küzdöttek a csapatok, ekkor már az Érd is többször vezetett, de egyik fél sem tudott 1-2 gólnál jobban elhúzni.
 
Nem sokkal a vége előtt kettővel ment az FKC, s emberelőnybe is került, de nem tudta feltenni a pontot az í-re, az Érd így hamar fordított, majd egalizált a Bakó-leányság, de újabb fordulat már nem fért bele. Igazságos döntetlen született, még akkor is, ha összességében közel állt a győzelemhez is az FKC, amely legközelebb október 4-én szombaton 18 órakor a Fradit fogadja a Köfém Sportcsarnokban.
 
Újabb -még nagyobb- bravúr kell majd az újabb pontszerzéshez.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >